Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła policealna a ciąża. jak myślicie?

Polecane posty

Gość gość

bardzo chce isc do szkoly policealnej- kosmetyka. czy moja ciąża bedzie przeszkadzać? urodze w grudniu. zajecia odbywaja sie w systemie zaocznym.

Gość gość
bedziesz musiała odbyc praktyki a wiec bedziesz narazona na rózne choroby wiec w ciazy sobie odpusc

Gość gość
z tym ze praktyki beda odbywac się w momencie kiedy dziecko bedzie juz na swiecie.

Gość gość
a to spoko, tylko wez pod uwage ze jako kosmetyczka bedziesz narazona na wirusy WZW i HIV, takze jak zaczniesz praktyki to zapomnij o karmieniu piersia, bo nawet nie wiesz kiedy zarazisz siebie a potem dziecko. Oczywiscie to nie jest pewne ze sie zarazisz, ale ryzyko jest spore. Ja ucze sie na asystentke stomatologiczna , miałam juz praktyki i ryzyko jest, zwłaszcza ze teraz zółtaczke czy wirusa Hiv moze miec kazdy

Gość gość
tez prawda. ja zawsze chcialam skonczyc technikum farmaceutyczne. ale nie otwieraja u nas zaocznie w tym roku :(

Gość gość
farmacja jest dosc ciezka, w mojej szkole czesc osób zrezygnowało na farmacji bo chemii jest masa, słuchaj mozesz zaczac semestr od zimowego ;) ja tak zaczełam i jestem bardzo zadowolona z wybranego kierunku :)

Gość hsjdbfksba
Co z TECHNIKIEM MASAZYSTA??