Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IronMann89

Lepsza ona niż bycie samotnym?

Polecane posty

Gość gość
Może pomogła by Ci wizyta u psychologa być może problem tkwi gdzieś indziej który blokuje Ci sprawy damsko męskie...??!!

Gość gość
dlaczego nie podoba ci sie chlopczyca? czyzby nie miała blond wlosow?

Widzę, że masz problem. Więc oto ja, zjawiam się z pomocą :) Jak mogę Tobie pomóc, Człowieku z żelaza?

Dlaczego uważasz się za dziwoląga? Czy był taki moment, że zauroczyłeś się w tej, jak ją zwiesz "chłopczycy"?

Gość IronMann89
Sorki, musiałem wyjść z psem. Nie podoba mi się, bo jest mało kobieca. Nie nosi sukienek, makijaż ma dość oszczędny, nie eksponuje swoich wdzięków.

Może spróbuj dać szansę chłopczycy, może podczas spotkania coś zaiskrzy? Chłopczyca też jest pewna siebie, skoro nie daje Ci spokoju :)

Gość IronMann89
Beruthiel - uważam się za dziwoląga, bo jestem strasznie nieśmiały, nieobyty z kobietami i mam dość dziwny styl bycia. Na studiach jestem outsiderem, poza dwoma kumplami praktycznie z nikim nie rozmawiam. Żyję trochę w swoim świecie i odstaję od prowadzących aktywne życie studenckie kolegów z roku. Prywatnie jestem nieco inny, lubię poszaleć na desce czy na rowerze, łażę z kolegami na wino, ale z laskami, poza siostrą, mój kontakty jest znikomy. Kumple zawsze się ze mnie śmieją. Czy kiedykolwiek mi się podobała (Iza ma na imię)? Przyznam, gdy byliśmy ostatnio razem na rowerach w górach wydawała mi się strasznie urocza w tych ubłoconych spodniach i potarganych włosach.

Gość Łona jest Aniołem ;)
"Łona" nie ona :)

Gość gość
Człowieku daj szansę dziewczynie.

Gość IronMann89
Jest bardzo spontaniczna i wygadana, skora do żartów. Jestem nieśmiałym facetem, ale w jej towarzystwie ogarnia mnie głupawka. Jako kompanka sprawdza się świetnie, nie wiem natomiast, czy jako kobieta. Chciałbym ją zobaczyć w bardziej eleganckim wydaniu.

Gość gość
To moze zapros ja po prostu na randke? Do jakiegos eleganckiego miesca? Moze wtedy wskrzesisz w niej kobiete :P

Gość IronMann89
Ano mamy zaplanowaną kawkę w najbliższym czasie. ;) Może zaproszę ją też tak poza tym?

Gość gość
Haha no tak, wlasnie o to mi chodzilo. Moze to i nawet dobrze, ze zaczeliscie od przyjazni.

Gość gość
"Chciałbym ją zobaczyć w bardziej eleganckim wydaniu." Przecież to proste,zaproś Ją w miejsce,które wymaga stosownego stroju.

Gość IronMann89
Dobry pomysł :) Ciekawy jestem tej dziewczyny strasznie.

Gość gość
Świetnie:),trzymam kciuki i powodzenia.

Gość IronMann89
Dzięki :)

Gość IronMann89
Jestem wstydliwy.

Gość gość
Co to jest, ze im wiekszy fajtlapa, to marzy tylko o superlasce? A nie przyszlo ci do glowy, ze przy tej atrakcyjnej wygladalbys poprostu zenujaco smiesznie? Zdaje sie, ze nietylko wygladu ci brak, ale wyobrazni tez! Nie probuj zawracac gitary tej chlopczycy, bo szkoda jej dla takiego nieudacznika jak ty, z kompleksami i problemami seksualnymi! Mamusia niech sie toba zajmie... tzn szukaj takiej po 40-ce!

Gość gość
Tobie won? A co ty masz tu do zarzadzania? Masz ochote pobawic sie w terapeute, to zajmij sie soba!

Ty nie masz prawa nikogo oceniać i obrażać. Czy Tobie by było miło, gdyby ktoś Cię tak wyzwał? Nie czyń komuś tego, co tobie niemiłe!

Gość IronMann89
Kobiet. Tego, że jestem prawiczkiem. Że nie sprawdzę się jako facet.

Gość gość
Nie martw się:),mój mąż też był prawiczkiem miał 24 lata.Wszystko będzie dobrze:).

Rozumiem, ale nie wstydź się tego. Lepiej być czystym. Niż mieć 10 panienek i potem być samemu, bo się miało za dużo dziewczyn, uprawiało się z tymi panienkami sex oralny, sex waginalny i sex analny. Ten ostatni większość dziewic brzydzi. Uważam, że jesteś w bardzo dobrej sytuacji i powinieneś być z tego dumny, że jesteś czysty i nie masz żadnej choroby wenerycznej, którą z pewnością mają Ci co mieli po 10 panienek.

Gość gość
Do Beruthiel: Tak jak przypuszczalam, sama potrzebujesz pomocy, stad to terapeutyzowanie innych. Zamiast "czystego" ciala w zwiazku dwojga ludzi wazniejsza role odgrywa porzadek w glowie...

pewnie nie doszła jeszcze do skutku, bo autor zamiast działać, przez cały czas myśli i traci czas na dziewczynę swego życia, która czekać nie będzie w nieskończoność.