Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IronMann89

Lepsza ona niż bycie samotnym?

Polecane posty

Gość gość
Kobieta nigdy nie czeka na faceta daje mu pewien czas na ogarniecie jak tego nie wykorzysta zainteresowuje sie kolejnym osobnikiem taka prawda !

Beruthiel, bo wiesz o co tu chodzi... Autor pokazał, że chłopczyca ma idealne cechy na partnerkę, a tamta, która mu zawróciła w głowie, jest oziębła i patrzy na ludzi z góry. Więc w czym problem? W tym, że większość ludzi odpycha to, co jest podane na tacy. Często człowieka pociąga niedostępność, to, co nawet, jeśli oziębłe, a niedostępne, najbardziej kręci.

Gość IronMann89
Witam ponownie. Odpowiadając na Twoje pytanie, Beruthiel - dlatego, że pierwszy raz spotkałem dziewczynę, która poświęca mi tyle uwagi i jest tak życzliwa i ciepła. Do tej pory dziewczyny z góry mnie skreślały lub traktowały jak piąte koło u wozu. Tym razem tak nie jest. Iza jest ciepłą, otwartą dziewczyną, świetnie spędza się z nią czas. Taka, myślę, powinna być wymarzona partnerka z charakteru. Słonko kafe - dokładnie tak. Agnieszka może i jest nieco wyniosła, ale strasznie tajemnicza i przez to pociągająca. Sposób, w jaki mówi, w jaki się porusza, uśmiecha się - to wszystko jest takie podniecające. Nie potrafię przestać o niej myśleć. Mam też fantazje seksualne na jej temat.

Gość IronMann89
Co do randki - dopiero zamierzam ją zaprosić jutro. Muszę tylko pomyśleć nad miejscem.

Gość IronMann89
Kawiarnia, pizzeria, jakiś zajazd w górach. Myślałem, żeby zabrać ją na spacer w pobliskie góry.

Gość gość
Odpuść sobie obie. Ta co lata za tobą nie byłaby szczęśliwa wiedząc co o niej myślisz. Daj jej szansę na faceta, który zechce ją taką jaka jest. Dalej szukaj modelek i księżniczek :D im brzydszy i bardziej żałosny facet tym większe wymagania. Jesteś prawik, nie pasujesz do takiej laski z powodzeniem, będzie się głupio czuła z twoim zakłopotaniem. Musisz to sobie uświadomić.

Gość gość
Zgadzam sie z opinia gościa 2013-07-28 14:42:17 a dlaczego? Dlatego bo sama kiedys bylam z chlopakiem, ktoremu sie nie podobalam i nie ukrywal tego. Kochalam go, a on byl ze mna z desperacji. Nie przeszkadzalo mu jak szlismy po krakowskim rynku ogladac sie za innymi kobietami ii je komplementowac. Dlatego tez nie rob jej tego i nie wiaz sie z nia bo bedzie neszczesliwa z toba, zreszta ty z nia tez.

Ta laska, która się Tobą zainteresowała, raczej nie należy do desperatek. Po prostu jest pewna siebie, i wie, że Ty jesteś nieśmiały. Ona pewnie lubi nieśmiałych facetów, bo wie, jak z nimi rozmawiać. Warto się otworzyć i się z nią spotkać. Bo płacząc za niedostępną dziewczyną, która nigdy nie będzie Twoją dziewczyną, jest stratą czasu, i prędzej czy później doprowadzi Cię to stanu, z którego nikt nie będzie potrafił Cię wyciągnać. Nawet ja.

Gość autorze ale tez nie ma co sie
zmuszac do czegos na sile