Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poznaliscie kogos na kafeterii ? jak to bylo dalej co z tego wyszlo ?

Polecane posty

Gość gość

:) takie moje pytanie :)

Gość gość
szydlo z worka ;)

Gość gość
choj ci do tego 1001 topik o tym samym, kretynko

Gość gość
skąd wiesz ze to laska?

Gość gość
jestem facetem :D :) jestem ciekaw zdania ludzi ktorzy tutaj kogos poznali tak realnie )

Gość gość
tak i spotkałysmy się moze kiedys znowu pogadamy, kto wie. kontaktu nie utrzymujemy.

Gość gość
a czemu pytasz ? szukasz tu kogos?

Gość gość
nie szukam ale ostatnio sie nad tym zastanawiam po wielu portalach randkowych w realu :) czy to dobre miejsce zeby kogos poznac

Gość poznalam
Ja poznałam tu cudownego mężczyznę. Długo ze sobą pisaliśmy, później rozmawialiśmy przez telefon, a po roku w końcu się spotkaliśmy. Spotykamy się do dziś. Co prawda dzieli nas spora odległość, ale dla chcącego nic trudnego:)

Gość mama 44
Ja też poznałam tutaj fajne babki,piszemy,dzwonimy do siebie już ponad rok. Gadamy o wszystkim ,można powiedzieć ,ze traktujemy się jak przyjaciółki:)

Gość pociesze cie:
ja kiedys spotkalam sie z pewna dziewczyna, ktora mieszkala niedaleko, mimo, ze obie mieszkalysmy na drugim koncu swiata (mierzac od polski ;) ). przyjemnie spedzilysmy godzinke w kawiarni, a potem juz nic z tego wiecej nie bylo, bo w sumie nie nadawalysmy chyba na identycznych falach ;) mam tez grupke znajomych korespondencyjnych, ktorych poznalam tutaj na kafeterii 10!!! lat temu. utrzymujemy luzny kontakt na fejsie. pytanie do bruneta wyzej: czy ta osoba jest fikusna milosniczka bunetow? :D

Gość no iiii
brunet piszesz o kobiecie czy facecie? często się kontaktujecie? ja poznałam fajnego faceta pisalismy prawie rok, a potem on nagle pzrestał, nie odpowidadał na moje maile więc i ja przestałam, ale trochę żal. kiedyś pisalismy naprawdę często do siebie co drugi dzień przez cały rok i jemu sie znudziło

Gość no iiii
dodam, ze dzwonilismy też do siebie i spotkaliśmy sie 3 razy. tak mi szkoda tej znajomosci, bo uważałam go za swojego przyjaciela, stal mi sie bardzo bliski, a on tak po rpostu zrezygnowal

Gość gość
up