Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczupłe z cellulitem rozstępami naczynkami

Polecane posty

Gość gość

żylakami itp nosicie krótkie spodenki ze az wam d*pzka widać, wielkie damy szczupłe gwiazdy ale ten wasz cellulit, rozstępy, zle wydepilowane nogi czy obgryzione wylakierowane paznokcie u stop obrzydzają mnie, z pełniejszych babek się nabijacie ale one kryja i tuszują wszystkie swoje niedoskonałośći!!!

Gość wiecznie młoda i piękna
tylko długie spódnice i spodnie, na grubej to można się tego spodziewać ale żeby na szczupłej to mi wstyd, dlatego ukrywam mankamenty i udaję greka ;-)

Gość gość
e tam, ja mam sama piekne chude cialko opalone, mam lekki celulit ale nsze szorty i to samo jak widze szczuple laski z celulitem nie przeszkadza mi to ;) tylko grubaski są oblesne ;(

Gość gość
niech chodzą i w majtach ale z pieknymi ciałami a nie pomarancze na udach jak w brazylii

Gość gość
chodze w krotkich szortach na wakacjach ale tylko jak jestem opalona. mam lekki cellulit z tylu na udach i pare pajaczkow na jednym udzie. jak jestem blada to sie nie pokazuje ale opalenizna tuszuje niedoskonalosci i cialo wyglada apetyczniej :p po miescie smigam w spodniczkach przed kolano i szortach do pol-uda

Gość chcem zopaczyć
to istnieją kobiety bez cellulitu i rozstępów i naczynek? Gdzie?

Gość gość
dzisiaj jechałam tramwajem i widziałam lolę różową, tipsy z10cm u nog ogryzki malniete na pinkowo piety popekane az czarne cellulit jak gabka ale miała pinkowa i pinkowy top wiec co jej brud i cellulit