Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuuuuuuuuuu

kolejne prowo na jaki temat?

Polecane posty

Gość gość
A mi sie nie chce tego czytac, wieje nuda 😴

Gość ja tu zalozylam wiele
ale to nie z tego dzialu:P Na ogolnym mialam najwiecej prowo:D Kiedys zalozylam o tym, ze bylam nieswiadomie kochanka:D jak znajde to wkleje. Niektore z ogolnej u mnie i z uczuciowego to byly i na 40 stron, kilka miesiecy temu jeszcze mi mignelo moje prowo wiec ludzie sie wypowiadaja.

Gość burdel na kółkach
rzeczywiście nie ten dział :)

Gość bejbiutka^^
a po co zakładasz te prowokacje? rozumiem 1, 2 na wiele stron ale aż tyyyle? na to poswięcasz wolny czas?

nie wiem czy zauwazylas ale to stare tematy, ktore zakladalam majac mnostwo wolnego czasu, bylam wtedy osoba niepracujaca, z pieniedzmi w zwiazku na odleglosc i czesto sobie w ten sposob urozmaicalam czas:D Niektore tylko zalozylam i nawet sie nie wypowiadalam, a ludzie ciagneli dalej.

na topie kiedys byly tez tematy o pierscionkach zareczynowych- chyba z 2 zalozylam wtedy:D i o prostytucji, jeden z moich mial chyba z 30 stron.W tym roku na macierzynskim zalozylam dwa dosc dlugie bo na ponad 20 stron, ale to akurat chora bylam i musialam lezec w domu:O

Gość x.x.x.x
czytałam kiedys fajny o prostytutce

to o ginie czytalam:D troche smiechu byly, w ogole fajne sa na macierzynskim tematy o seksie i to jak sie swietojebliwe oburzaja, ze ktos penisa do ust bierze.D chociaz analny seks jest wciaz najlepszy do prowokacji. Wystarczy, ze napiszesz, ze dajesz w tylek mezowi sie posunac to frustratki juz zaczynaja jatke:D

to o prostytutce to moze byl moj:P udaly mi sie 3 o byciu dziwka:D

Gość cvcnvx,mvn,cx
a mi sie własnie wydawalo że anal już nie prowokuje :P

Gość bellavistaaaaaaaaaa
a ja mam pytanie do pan prowokujących... czy oprócz zakladania tamatów bawicie sie też w gnojenie innych? pełno jest tu takich co tylko obrazają i jadą po innych

nie, ja tam nikogo nie gnoje ani nie obrazam. Moje prowokacje wszystkie byly kulturalne i bez zadnych wyzwisk:) No chyba, ze cos sie na potrzebe tematu trafilo:P ale bez wulgaryzmow. Poza prowokacjami tez nie obrazam, bo po co? anal prowokuje dalej, jakis czas temu tu czytalam temat o lasce ktora sie przyznala do uprawiania takiego seksu i pojechano po niej niezle:D

o aborcji tez zalozylam troche. Jak to niektore przezywaly, ze podjelam decyzje o usunieciu:D Ludzie to sa zabawni ze biora forum na powaznie

Gość lililili,
mi sie podobają najbardziej tematy gdzie opisana jest np jakas sytuacja a potem z tego dyskusja się robi a nie takie pytanie zadane tylko :P

Gość uhuhuuuuuuuuuu
ja tu zalozylam wiele zakochauuuuem sie!!! :) dobra jesteś!

Gość gość
jako kochankokochanka chciałam właśnie sprowokować Gośkę i pociągnąć trochę za język, nie myślałam, że temat skupi wokół siebie tyle ludzi :D

ale czasem na kafe zalozysz temat byle jaki z glupim pytaniem i juz sie robi jatka:D ja wczesniej przesiadywalam na wielu dzialach ale jak kafe zmienili to zostalam na macierzynskim, bo na glownej nie wyswietla sie z jakiego dzialu temat i drazni mnie to:O a tutaj jest zawsze wesolo:D Jednak matki to najbardziej agresywna grupa spoleczenstwa:P

to moje prowo o dwudziestolatce :classic_cool: bylam wtedy chora wlasnie, jedna z 3 moich prowokacji w tym roku:D

o dziecku co oddalam do adopcji to tez moje dzielo:D fajnie bylo ;)

Gość a ja tak zapytammmmm
serio to o dwudziestolatce twoje?? :D podobalo mi się, ona taka zagubiona była :D ale prowo było widac po tym ze ona zaplaciła duuużo lekarzowi tylko po to zeby tabsy jej podal wciągnął mnie ten temat :)

tak to moje:) a co do lekarza to nie masz co sie dziwic tyle placila moja znajoma i to jakies 3 lata temu. To stad wzielam ta kwote i lekarza.

Gość gość
Ja 2 założyłam i się kręcą nawet :)

Gość które????????????
:D

Gość misssy
zaraz wyjdzie ze wszystko to prowokacje :(:( sa tu prawdziwe tematy wgl? oprócz pytań w stylu czy jestem w ciąży i do kiedy karmić itp

ej niech ktos poda linki do swoich prowokacji:P mi tez sie chce cos poczytac:D co do zochy i swedzacej macicy to jak tu jestes jeszcze to daj linka do tematu o randce w kfc:D umieralam ze smiechu jak to czytalam:D

Gość gość
Och wy puści ludzie, żebyście się nie zdziwili w życiu jeszcze......