Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuuuuuuuuuu

kolejne prowo na jaki temat?

Polecane posty

Gość hehehe to o tej dwudziestolatc
to wiedziałam że prowo:P nawet pisałam że prowo, bo sama usunęłam to wiem:P hehe to były moje posty: 03.07.13 [zgłoś do usunięciaa czego ty jeszcze tutaj szuka sz??? na tym forum??? po co dalej prowadzisz te głupie dyskusje?? czego ty tutaj oczekujesz?? aborcja to sprawa prywatna moim zdaniem to prowokacja, sama usunęłam ciąże farmakologicznie i wiem, że autorka kłamie, bo to się tak nie odbywa. po pierwsze kłamie z zażyciem tabletek, bo najpierw bierze się jedną na obumarcie zarodka/płodu a później dopiero na drugi dzień kolejne dawki po 2 tabletki co 4 godziny na wywołanie skurczy i poronienia!!!! i to są inne tabsy niż ta pierwsza!!! pierwsza zatrzymuje serce , reszta jest na oczyszczenie, dziwne że pani doktor o tym nie wie! poza tym he co to za lekarz, który wysyła do szpitalapechowiec.gif PO CO? po pierwszej dawce jeszcze???? to przecież w szpitalu by ją wyłeżeczkowali a jak ona roniła samoistne (niby) to nie trzymają!!! 03.07.13 [zgłoś do usunięcia] a czego ty jeszcze tutaj szuka i to wysyła jeszcze, bo krwawipechowiec.gif przecież to oczywiste przy poronieniu, co innego jakby dostała KRWOTOKU a nie krwawieniasmiech.gif poza tym był przy niej jej chłopak a nie była sama. autorka zmyśla, to jakiś projekt. i jeszcze jedno jak lekarz jej dał tabletkę, to wtedy przyjmuje tą pierwszą dawkę przy nim 03.07.13 [zgłoś do usunięcia] a czego ty jeszcze tutaj szuka hahhasmiech.gif no to teraz mnie rozbawiłaś i jeszcze się wkopałaś, co się tak denerwujesz że wyzywasz od idiotek pani 'doktór'smiech.gif ponieważ odkryłam Twoją marną prowokację? po ch*ja ciągniesz ten temat, po co ty się tłumaczysz jakiś projekt piszesz czy co??? :P

Gość ja tu zalozylam wiele
opisalam to tak jak przebiegalo to u mojej znajomej, a bylam z nia wtedy akurat i tak jak pisalam tak wlasnie bylo naprawde, to samo z cena lekarza. Jedyne czego unikalam to odpowiedzi na temat jakie to tabletki:P bo nie wiem co kolezanka wtedy brala dokladnie. Ale do tej co odkryla prowo: nie mialas racji co do tego jechania do szpitala, ja wtedy z kolezanka jechalam bo tak byla umowiona z ginem. Takze sorry, ale nie masz monopolu na to kto i jak usuwa ciaze:P

Gość są tu jeszcze prowokatorzy????
dzisiejsi wogóle mi się nie podobają, od razu śmierdzi provo :d ale ludzie i tak cos tam drukuja haha

ale przyznam szczerze, ze temat o 20 latce byl tylko marna kopia udanej wczesniej prowokacji o aborcji takze:P Tamten mial 24 stron jak ktos pamieta to skojarzy:p

Gość DO  	  ja tu zalozylam wiele
masz jeszcze coś? plisssss :) Ty to prawdziwa kafeterianka jesteś, powinni ci płacić za ruch na forum haha

Gość DO  	  ja tu zalozylam wiele
a nie to chyba nie twoje bo wtedy w necie byly pradziwe ogloszenia :D :D :D :D

Gość mam nosa do prowokacji
wyłapuje praktycznie wszystkie, ale mam pytanie do prowokatorów:P jakiś czas temu czytałam tutaj na kafeterii temat tylko nie [amiętam działu, chyba zdrowie i uroda o lasce co wymyślała, że ma chłopaka z zagranicy który ją kocha, planują slub i jest w ciązy, laska była na wózku co też pisała, miała też coś z pochwą i pecherzem chyba popuszczała cos w tym stylu. nikt jej nie wierzył i śmiał z niej, ona tak zmyślała ale temat się kręcił. później ktoś nie wiem jak znalazł jej profil i zdjęcia i okazało się, że faktycznie na wózku i chora, ale zmyslała co do faceta i seksu itp do czego się przyznała, ten wymyslony gosc to jakiś bobo chyba a ona nie wiem jak miała... kojarzycie? ma ktos linka?

Gość skjvbfsjkbvsjkfvbfjlv
oooo serio było cos takiego? to musiało byc niezłe :D

nie, temat o dwuletniej corce i byciu prostytutka moj nie jest. Podejrzewam,ze to nie byla prowokacja niestety:O Tematu o kims na wozku tez nie zakladalam, ale na zdrowiu i urodzie byl temat o takiej dziewczynie tyle, ze nie wiem czy miala chlopaka, ona oglaszala sie, ze robi paznokcie, wrzucala swoje zdjecia tutaj i wypisywala bzdury wlasnie o problemach z pecherzem itd. Byla z tego wielka afera, usuneli chyba niektore tematy tej dziewczyny, bo bylo ich kilka, ale nie wiem czy o ta akurat ci chodzi. No i to tez nie byla prowokacja jak sie okazalo:o

Gość do mam nosa do prowokacji
ja nie mam i ciągle się wkręcam :/

mam jeszcze kilka prowokacji:P ale dam linki jak ktos mi znajdzie ten z randka w wytwornej restauracji KFC:D

noo właśnie o tą laskę mi chodzi! ona robiła paznokcie i były naprawdę okropne, chciała za nie chyba 10zł? wymyśliła że ma faceta chyba z egiptu ? miała jakąś chorobę, że popuszczała, ogólnie masakra:O no i okazało się że to nie była prowokacja!!!!!!!!!!! laska zmyśliła tylko z facetem a prawda o niej okazała się straszna:( ludzie tak na nią jechali aż mi jej szkoda było, musiła być strasznie samotna, ale chodzi o to, że to co wydawało się mega prowokacją okazało się prawdą i to jeszcze gorszą:O

Gość MACIE LINK DO TEMATU
TEJ DZIEWCZYNY Z PAZNOKCIAMI??????

hahahaha:D nie, koszmarna randka to moj temat:D pisalam, ze wielu nawet nie pamietam:D ale dzieki za znalezienie i przypomnienie:) Ta dziewczyna od paznokci to nie wiem czy miala chlopaka, podczytywalam czasem te tematy, ale jak wyplynely dane, ktos do opieki chcial donosic to sie niesmacznie zrobilo:O

Gość gość
skąd wypłynęły dane?

te tematy tej dziewczyny zostaly usuniete, wiele osob pisalo do redakcji by to posuwac.

miala bloga na ktorym bylo jej imie, nazwisko i numer telefonu, a blog reklamowala na kafe:O

Gość gość
No to nieźle...

Gość MACIE LINK DO TEMATU
musiała chyba sama dane jakies podać a reszte kafeterianie odnalezli

Gość do autorkii
jak taka madra jestes to zaloz jakies prowo bo mi sie nudzi

Gość kfbvdfjvj df
ale co ona takiego pisała? poprostu paznokcie robiła i wymyslała że ma chłopaka wiec o co chodzi? :P

oj pisala wiele pamietam, akurat wymyslony chlopak czego nie czytalam to pikus. Dziewczyna byla chora jak sie okazalo na koncu i to nie tylko w sensie fizycznym, po prostu byla opozniona troche i raz rzucala wulgaryzmami, a na drugi dzien przepraszala i blagala o wybaczenie doslownie:O ktos sie tam zaniepokoil, bo duzo pisala o rodzinie, odnalezc ja to nie byl problem, nikt nie mial nad nia nadzoru tylko siedziala na kafe non stop i pisala bzdury. podawala najbardziej intymne szczegoly z zycia. Nieciekawie bylo. Dobrze, ze to usuneli:O A dziewczyna ktos powinien sie zajac.

Gość gość
Dobry temat :D W tym o kochankach sprzed roku sama sie nawet wypowiedziałam :D Co do prowokacji to obstawiam jeszcze pojawiające sie co jakiś tydzień, dwa tematy gościa, który pieprzy ciągle o tym, że "nie ma szans na to, żeby kobieta poszła z nim do łóżka od razu, bo nie jest przystojniakiem z klubu".

Gość gość
jak o kochankach zrobił taką furorę, to śmiać mi się chciało :D przeczytałam calusieńki :D

no właśnie to trudno nawet powtórzyć co ona pisała a przede wszystkim JAK, bo to było nie do podrobienia:O tamten temat to był hardcore, laska robiła ohydne paznokcie za grosze, weszłam na tamten temat zupełnie przypadkiem bo niby był o paznokciach a tam taka draka, miała wyobraźnie mieszkała chyba z babcią, pisała że jest w ciąży, że ją ten chyba bobo tak kocha i w ogóle a jak ludzie odkryli jak się nazywa to zaczęło się.... wyzywanie szykany ale tkie mega a że laska była niepełnosprawna to może dlatego usunęli? tylko nie pamiętam jak ona miała chyba lolka???

Gość do ja tu zalozylam wiele
o jaaaa to musiała być masakraaaa.... podasz nam jeszcze jakies ciekawe prowo??:)

Gość do autorkii
Wymysl nowe prowo :D