Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieczór kawalerski....

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś robił wieczór kawalerski w Sogo? Właśnie koledzy podsunęli mi pomysł zorganizowania kawalerskiego mojego brata w klubie nocnym i oglądając strony wygląda najciekawiej http://www.sogoclub.pl/ . Jesteśmy ze stolicy. Czy myślicie , ze kawalerski w klubie Gogo dla pięciu dorosłych facetów w wieku 20-27 lat będzie dobrym pomysłem? paintball, klubing wydają mi się dość oklepanym pomysłem.

Gość gość
wiesz co, ja jako kobieta raczej nie mialabym ochoty zeby moj narzeczony ogladal dowalajace sie do niego panienki machajace gołym tyłkiem. I nie, nie mam nic przeciwko męskim wypadom, no ale bez przesady

Gość gość
z pewnością Twoja przyszła szwagierka będzie zachwycona jak mężuś sobie wytarza twarz w cycach striptizerki, no ale co kto lubi

Gość xoxo2013
z pewnością Twoja przyszła szwagierka będzie zachwycona jak mężuś sobie wytarza twarz w cycach striptizerki, no ale co kto lubi dokładnie, zgadzam sie. ale coz, druzbowie organizuja wieczory kawalerskie z prostytutkami i dopingują, żeby młody skorzystał, sami żonaci też korzystają, wiec nic mnie już nie zdziwi

Gość gość
Twoi koledzy to debile, takie kawalerskie są po prostu żenujące, ja gdybym się dowiedziała że mój przyszły mąż ma kawalerski w takim klubie to przemyślałabym małżeństwo, serio. Paintball fajny, quady a później clubbing, wypad do Pragi np. na clubbing, po co wywoływać spięcia między bratem a jego narzeczoną...

Gość gość
nie nie I JESZCZE RAZ NIE DZIWKARSTWU