Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się,że będą śmiać się . . .

Polecane posty

Gość gość

Hej.Tak jak w temacie.. Może bardziej wyjaśnię.Otóż w tamtym roku w listopadzie kupiłam sobie buty nike air max.i śmiały się takie dziewczyny z 2 gim .no ogólnie nabijały się ,mówiąc że sa ładne śmiały się..co prawda przestały już ale tak planuje sobie kupić torbę też nike taką do szkoły. i znowu ten dylemat w głowie: kupować czy nie kupować ?cholernie podobają mi się torby nike ale mam takiego stracha...plecak też odpada.. bo przez plecak miałam krzywy kręgosłup. Boję się ,że znowu będzie to samo co z butami.Kiedy mi dokuczały nawet słowa im nie mogłam powiedzieć . Pewnie przez to że jestem spokojną i wrażliwą osobą. Ale dobra to jest mało ważne. Co byście doradzili ? Jak myślicie kupić sobie tą torbę ? Jak myślicie znowu będą dokuczać ? Przejmować się w razie czego ? Proszę o odpowiedzi (konkretne) i z góry dziękuję !!! ;*** :) ;)

Gość gość
jak coś to przepraszam za błąd w temacie ;) :D

Gość summerwinesa
pewnie te dziewczyny Ci zazdroszczą ;P

Gość gość
Pewnie że zazdroszczą.To jest tzw plebs.Czemu masz się przejmować? Masz nad nimi przewagę, jesteś wrażliwą i fajną osobą co widać po powyzszym poscie i jak widać masz też pieniadze i masz mozliwosci zeby sie ubrac.Nie rezygnuj z tego, one to robia z zawisci.Pokaz ze masz to w 4 literkach.

Gość gość
Skrzywienie kręgosłupa to bardziej od torby niż od plecaka.... no chyba że plecak nosisz na jednym ramieniu. A odpowiadając na pytanie: Wolisz robić to co chcesz czy przejmować się innymi? Zawsze się znajdą ludzie którzy bez powodu Cię wyśmieją - przyzwyczaj się i naucz się olewać takich ludzi. To co czujesz nie musi wynikać z tego jak Cię inni traktują. Możesz czuć się dobrze i być pewna siebie nawet wtedy kiedy Cię ktoś wyśmiewa. Pozdro

Gość gość
Jak się śmieją z nike to kup adidasa