Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość One Line One

Mam paranoję na punkcie ciąży!

Polecane posty

Gość One Line One

Od jakiegoś czasu mam objawy typu: okropne mdłości, zawroty głowy, ból brzucha, ogólne osłabienie. To wszystko sprawia, że myślę , ze jestem w ciąży. Współżyłam z chłopakiem z miesiąc temu, nie doszło do wytrysku, poza tym biorę tabletki antykoncepcyjne, regularnie, nawet robiłam test ciążowy i wyszedł mi negatywny. Okres także dostałam regularnie, tylko bardzo bardzo słaby. No i mimo wszystko, mam jakąś paranoję, ze jednak jestem w tej ciąży :o No weź niech ktoś coś powie bo ja chyba tu do końca oc***eję, zachowuję się jak 15latka :(

skoro bierzesz tabletki zgodnie z ulotką to powinno być dobrze kiedy skończyłaś opakowanie ?

Gość One Line One
Teraz jestem na 14 dniu kolejnego opakowania. Zapomniałam jeszcze dodać, że oprócz tego biorę inne leki, jednak wszędzie gdzie czytam mówią, że nie wpływają one na działanie tabletek anty.

Gość gość
idz do ginekologa nie moge patrzec jak sie meczysz

Gość gość
to po co uprawiasz seks? Seks powinien uprawiac czlowiek dojrzaly i swiadomy a ty zachowujesz sie jak dziecko, to jakis obled. Uprawiajac seks powinnas miec swiadomosc, ze to moze niesc za soba pewne konsekwencje. Co to za przyjemnosc ze wspolzycia skoro potem caly czas chodzisz i sie martwisz, wymyslasz jakies cuda? Dorosnij.

Gość gość
Jako ,ze moja piata ciaza zaczyna juz byc niezle widoczna,ludzie zaczynaja reagowac. Najczesciej jest ok, ale zdarzaja sie wyjatki. Pewna Polka: -Piate dziecko???W szoku jestem ,w szoku po prostu...Piecioro dzieci??? (Sama ma 12 (sic!) rodzenstwa- o co chodzi?Nie mam pojecia,ale rozbawila mnie niesamowicie). Islandczycy zazwyczaj bardziej ekscytuja sie nie liczba dzieci, ale tym...ze mam je wszystkie z tym samym mezczyzna. Pewna kobieta wyjasnila mi ( i z tego, co obserwuje,to tak czesto jest), ze jesli sie widzi, ze kobieta ma wiecej, niz dwojke dzieic, to mozna byc pewnym, ze nie z tym samym'partnerem', bo malzenstwa tu nie sa zbyt popularne. Na szczescie przestalismy juz budzic sensacje, a to za sprawe pewnej pary, ktorzy spodziewaja sie ponownie blizniakow w odstepstwie roku, a maja jeszcze dwojke starszych dzieci ( tzn. ona ma.).