Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 28 latka

Mąż zatrudnił w swojej firmie młodą dziewczynę...

Polecane posty

Gość zmartwiona 28 latka
Dlaczego tak sądzisz?

Gość gość
Musisz trzymać rękę na pulsie ,różnie może być.Uważaj na tą młodą dziewczynę ,może się z nią zaprzyjaźnij.Potem zwierz się jej ,że musisz iść na badania bo mąż robił testy na HIV i choroby weneryczne bo ma jakieś problemy zdrowotne..Wtedy na pewno już mu się nie nadstawi.

Gość zmartwiona 28 latka
To trochę głupie mówić takie bzdury.

Gość gość
Może i głupie ale lepsze to niż potem dowiedzieć się że mąż się zakochał.

Gość gość
trzy lata różnicy a ty się martwisz kobieto wyluzuj i trochę więcej zaufania bo życie przed tobą a on pewnie jeszcze nie raz będzie zatrudniał nowe dziewczyny....i dużo rozmawiaj z mężem...:)

Pozakładaj w firmie ukryte kamery i podsłuchy, tylko wtedy będziesz mieć stuprocentową pewność, że cię nie zdradza. A tak na poważnie, to jakie to ma teraz znaczenie? Jeśli twój mąż zakochał się w tej dziewczynie to i tak już niczego nie zmienisz. Jeżeli staniesz się zazdrosna i podejrzliwa to jeszcze szybciej wepchniesz go w jej ramiona.

Gość gość
W dzisiejszych czasach mało kto ma jakieś zasady niestety.Wiem co mówię bo męża odbiła mi moja była koleżanka.Takie s.ki zrobią wszystko jak facet się im podoba.Radzę Ci abyś uważała i może wpadaj często do męża ale tak niespodziewanie.Lepiej dmuchaj na zimne bo potem możesz tego żałować.Jak to mówią kochaj ale sprawdzaj.

Gość gość
ty po prostu masz problem z samooceną bo równie dobrze może on poznać gdzie indziej kobietę nie koniecznie w pracy a ty jak na swój wiek zachowujesz się trochą jak byś w ogóle nie wierzyła, że on cie kocha no bo jesteście w końcu małżeństwem..:)

Gość gość
nie prawda żadna suka nie jest w stanie odbić faceta jak ten kocha swoją kobietę ale to żadna...!!!

Otóż to. Jeśli facet kocha, to pozostanie przy swojej kobiecie. A jeśli nie kocha, to czy warto być o niego zazdrosną i obsesyjnie go pilnować?

Gość zmartwiona 28 latka
Nie wiem co myśleć. Już jedna chciała go mi odbić, ale jej się nie udało. Olewal ją na każdym kroku, a tą głupia myślała, że ma szansę to były jeszcze czy jak byliśmy narzyczenstwem czyli jakieś 1,5 roku temu.

Gość gość
no właśnie jak ma pójść to pójdzie i nikt i nic go nie zatrzyma...także dziewczyny nie stresujcie się ...

Gość gość
a może on prowokuje te kobiety a nie one jego to on zaczyna się stroić pachnieć, żeby ona zwróciła na niego uwagę skoro ją zatrudnił to musiała wpaść mu w oko ...może spójrz na to z innej strony ...może on lubi takie igraszki z babkami ??!!!! przyjrzyj się a wtedy sama się przekonasz kto tu kogo kusi...!!!

Gość zmartwiona 28 latka
Wybierał go z kimś tam jeszcze.

Gość zmartwiona 28 latka
Prowokuje...no ale po co ? Tamta była napalona na niego. Ploty waliła o mnie itp.

Gość gość
może po to abyś była zazdrosna jaki to on piękny i wszystkie baby na niego lecą...

Gość zmartwiona 28 latka
Wpadam do niego często wpadam robi mi kawę sam, posiedzimy, pogadamy. Jak przychodzę to zawsze pracuje.

Gość zmartwiona 28 latka
No dobra zakładamy że prowokuje bo chce wzbudzić zazdrość i co chce osiągnąć przez takie zachowanie ?

Gość gość
oczywiście a jak by inaczej a on ci mówi coś o innych kobietach w dość zaskakujący sposób ??

Gość zmartwiona 28 latka
Chodzę z nim na spotkania biznesowe jako żona szefa. Na takich spotkaniach zazwyczaj są żony szefów. Ja też mam udziały w firmie. Nalega żebym jeździła z nim na szkolenia.

Gość zmartwiona 28 latka
Nie mówi przy mnie o innych kobietach.

Gość gość
może cię sprawdza czy tobie na nim zależy może za mało mu mówisz, że go kochasz ???

Gość zmartwiona 28 latka
Mówię mu bardzo często, że go kocham, on też, mówię mu komplementy.

Gość gość
no to w czym problem ??? konkretnie... bo jakoś nic mi się nie zgadza...

Gość zmartwiona 28 latka
Jakich chcesz konkretów?

Gość gość
może on po prostu robi to wszystko dla ciebie jak widzi że go doceniasz a swoją podejrzliwością wszystko zepsujesz..a może ty masz coś na sumieniu ??

Gość zmartwiona 28 latka
Hehe ja prosze cie szaleje za nim, kocham go.

Gość zmartwiona 28 latka
Od początku małżeństwa mówiłam mu ,, ubierz tą koszule, bo w niej wyglądazza szalowo i od razu mam na Ciebie ochotę" a on nie ale na luzie i co teraz.nagle zaczął się starać.

Gość gość
widzisz sama piszesz, że się kochacie mówicie to sobie, prawicie sobie komplementy, rozmawiacie razem, wyjeżdżacie a ty wciąż jesteś nie pewna skup się na tych przyjemnościach róbcie więcej rzeczy wspólnie...organizuj wasz : kino, kolacje, masaże, sex a nie zamartwiaj się tam jakąś siksą...pamiętaj jest teraz z tobą i to się liczy...

Gość zmartwiona 28 latka
Masaż mu robię jak jest bardzo spiety to bardzo mu pomaga i zawsze staje mu, seks mamy cudowny, wystarczy że czule się przytule, pocaluje a jemu już up.