Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 28 latka

Mąż zatrudnił w swojej firmie młodą dziewczynę...

Polecane posty

Gość gość
skup się na was i nie doszukuj się niczego nie jesteś w stanie się uchronić od pewnych spraw jak będzie miał to zrobić to zrobi to i tyle...stanie się i już...dopóki on nie będzie chciał nikt go nie zmusi..sama dobrze wiesz...

Gość kitka123
hmm zwariować można w takiej plątaninie myśli.ja robie inaczej nawet wystawie na pokusy żeby wiedzieć czy jest wart mnie:-) jaki to problem zdradzić?dla faceta albo kobiety?zaden,jak będzie czul ze mu ufasz podziwiasz nie będzie chciał Cie zawieść jak zobaczy ze masz go za zwykłego nie będzie natchniony twoja miloscia, przyjdzie frustracja i wtedy wszystko możliwe,albo wierzysz w swojego faceta albo nie,a jeśli ktoś zdradzi to coz traci ukochana ale ja mysle ze zdrada wystepuje tam gdzie taka strata już pojawila się w sercu albo przyjazni itd zdrada to tylko skutek,nie mowie o pustakach tylko tych którzy wiedza co to milosc

Gość gość
mam pomysł powiedz mu, że siedziałaś dziś przed lapkiem i czytałaś taką historię na forum opowiedz mu co pisali internauci i zapytaj co myśli na ten temat...wiesz pobierz go trochę zresztą kobiety sa przebiegle na pewno coś wymyślisz !!! co ty na to ??

Gość *mafgina*
Ty weż kobieto się do roboty,cały dzień na kompie.Przygotuj pyszny obiad ,deserek...bo jak się wkręcisz -będzie za pózno.

Gość zmartwiona 28 latka
Ja już bie wiem co myśleć.

Gość zmartwiona 28 latka
Obiad był, kolacja była, a derek dopiero po północy :-). Narazie mąż ogarnia papiery w firmie.

Gość zmartwiona 28 latka
A drugie istnieje coś takiego jak internet w smarfonie lub internet w tablecie przed komputerem nie siedzę.

Gość gość
A ja pracowałem sam facet i ponad sto kobiet. I co moja żona też była zazdrosna ale jej przeszło i sama mi kupywała odlotowe perfumy. Zamiast zwalniać młodą zatrudnij dodatkowo starą. Stare baby tak pilnują młode dziewczyny że ho ho. Przystanąłeś aby pogadac z młodą to już obok pojawiały się dwie stare z pilną sprawą.

Gość zmartwiona 28 latka
Ja dbam o siebie. Ubieram się w seksowne sukienki, kolory itp żeby tylko mu się podobać.

Gość zmartwiona 28 latka
Perfumy ma odlotowe sama mu mówię że są cudowne.

Gość gość
dość p********ia weź się w garść i nie truj i jego i nas ..:)

Gość gość
Ja uważam że facet zaczął starać się dla ciebie.

Gość zmartwiona 28 latka
Najbardziej lubię go właśnie w takim wydaniu jak jest teraz koszule, które podkreslaja jego męskość, włosy inaczej ułożone, perfumy super. Ale dlatego dopiero teraz.

Gość gość
idź do psychologa moim zdaniem masz problem z samooceną i tyle..!!! :) to są twoje urojenia kobieto i tyle...

Gość zmartwiona 28 latka
Jakie urojenia. Mam kompleksy po tym co mnie spotkało, ale jakoś sobie radzę z tym.

Gość zmartwiona 28 latka
5 stron prowokacji to zawsze coś;)

Gość zmartwiona 28 latka
Hehe podszywie nie prowokuj. Powyżej ktoś się podszywa.

Gość mąż zmartwionej
właśnie wyszedłem z mojej pracownicy, jeśli wiesz co mam na myśli :classic_cool: a Ty co tam, kochanie? kolacyjka zrobiona czy znowu całą sobotę przepłaskod*pszczyłaś na tym debilnym forum dla zakompleksionych desperatek?:O

Gość gość
zastanów się coś w związku jest nie tak skoro mu nie ufasz, nie wierzysz...może jak cię zdradzi będzie ci lepiej ...

Gość gość
oj mnie ostatnio mąż zdradził wyszedł z naszą znajomą z samochodu oboje byli pijani odprowadzić ją do domu ja byłam kierowcą czekałam na niego na dole z 5 min potem poszłam zobaczyć co go tak długo nie ma i okazało się że na własne oczy zobaczyłam jak ją dyma doznałam szoku nie mogłam w to uwierzyć ...szok, ;przerażenia nie życzę tego uczucia największemu wrogowi !!!!

Gość zmartwiona 28 latka
Babcia całe życie powtarza mi że ,,też zazdrości nie ma miłości' że właśnie kiedy nie byłabym zazdrosna to niby mi na nim nie by nie zależało.

Gość gość
zazdrość a ZAZDROŚĆ to jest różnica kiedy nam się pojawiają często chore myśli to nie ma już jest jakiś sygnał że coś jest nie tak...ale nic nie bierze się bez przyczyny..ktoś daje nam powód skoro tak się dzieje może specjalnie ...??!!

Gość zmartwiona 28 latka
Zmienił styl, zaczął bardziej dbać o siebie. Wcześniej blagalam żeby ubrał akurat tą koszule bo wygląda.boso teraz głównie w nie chodzi, nie przywiązywał uwagi do perfum zaczął kupować drogie, dobre, boskie perfumy nie zastanawiał by Cię nic?

Gość zmartwiona 28 latka
Zawsze pierwsza lepszą koszula z szafy, spodnie pierwsze lepsze, a teraz.

Gość gość
tak to jest podejrzane ...ja wiem co mówię przeszłam to tylko jak to teraz udowodnić ??

Gość gość
mnie zdradził mam męża policjanta więc doskonale cie rozumiem

Gość zmartwiona 28 latka
Bez dowodów trudno.

Gość zmartwiona 28 latka
jeste detektywe

Gość zmartwiona 28 latka
Dziękuje podszywie nie wysilaj się, bo wiesz trochę się nie stra starasz.

Gość gość
no tak sam już nie wiem może jak bym ja go wcześniej nie zdradziła to bym mu nie wybaczyła...a tak to się nie martw jak on cię zdradzi to i ty to zrób będziecie kwita...tylko jest jedna różnica co innego po alkoholu i jeden raz a co innego jak jast romans to wtedy bym nie wybaczyła...wiesz :)