Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej prosze by osoby z kudowy zdroj i okolic to przeczytaly

Polecane posty

Gość gość

witam, mam na imie wiola i mam taki problem, hmm w sumie to prosbe. W zeszla sobote bylam w kudowie w aqua parku. poznalam tam chlopaka, jesli tu w ogole mozna mowic o poznaniu sie, nie rozmawialismy ze soba tylko sie na siebie patrzylismy przez dlugi okres czasu. jest brunetem w wieku 23-28 lat, wysoki, szczuply, przystojny, opalony z zarostem na buzi, bardziej powiedzialabym ze zagranicznej urody. na basenie byl najprawdopodobniej z rodzicami i dzieckiem(mialo krecone brązowe wlosy jak spręzynki) ale nie wiem czy to bylo jego dziecko czy jego rodzenstwo i dwoma kolegami. pomocy bo szukalam go juz na wszystkich portalach spolecznosciowych rowniez przez znajomych. wiem jeszcze ze chodzi w ciemnych okularach. wiem tez ze jest z tych okolic bo wyciagal z samochodu o rejstracji zaczynajacej sie na DKL wózek. jezeli ktokolwiek bylby w stanie pomoc prosze o pomoc bo bardzo mi sie spodobal i wiem ze ja jemu tez i chcialabym go poznac!!!!!!!!! wiem ze napisalam malo o nim i ze wiele osob tak moze wygladac ale naprawde bardzo prosze o pomoc

Gość gość
poszukaj w kłodzku

Gość gość
szukalam i nic, od poniedzialku odkad tylko wrocilam to szukam gdzie tylko moge i nic :(

Gość juz nie badz taka desperatka
jakbys mu sie tak spodobala to by zagadal sam 🖐️

Gość gość
Jakbyś Mu się spodobała to nie musiała byś Go szukać na kafe :P

Gość gość
Juz nie badz taka desperatka - mamy podobne zdanie na ten temat :)

Gość juz nie badz taka desperatka
podobne i jedyne słuszne :classic_cool: