Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcadioosh

Wstydliwa, zahukana dziewczyna.

Polecane posty

Gość kotkahjk
pluli i wyzywali od szmat? o kurcze ,wybacz ale nie zabieraj jej do tej dziczy

nie, mózgu, ja pojęłam Twoją ironię i Ci na nią odpowiedziałam, Ty nie przeczytałaś mojego postu i odpowiedziałaś na to, co ja odpowiedziałam wg Ciebie:-P

Gość Arcadioosh
Ten wyżej to jakiś c*****y podszyw. Moja kobieta nie płacze. Wszystko dusi w sobie. A co do zachowania znajomych, to owszem są dość specyficzni i bywają złośliwi, ale mimo wszystko powinna się otworzyć na nich i pokazać się jako osoba bardziej śmiała.

Gość Arcadioosh
no właśnie nie wiem, dlaczego sprowokowała do takiego zachowania:( nie obrażaj moich kolegów, są bardzo towarzyscy, spoko goście, tylko ona nie potrafiła się zachować i stąd ta afera. próbowałem z nią o tym rozmawiać, ale chyba ma kolejnego doła:O może ma depresję:O Boże, jaki wstyd przed paczką:(

Gość Arcadioosh
Kotka, przecież to jakiś cienias napisał! Nigdy bym nie pozwolił na to, by ktoś ją skrzywdził.

Gość Arcadioosh
Dobra, kończę. Jacyś gnoje się zaczynają udzielać i wariatka Brokens**t.

Gość Arcadioosh
jeśli ktoś będzie próbował ją skrzywdzić poproszę znajomych, by się wstawili:) o ile ona ich przeprosi, że sprawiała wrażenie szmaty. nie wiem jeszcze jak to będzie. muszę pogadać z takim moim jednym kolegą co z tym związkiem. i napiszę jeszcze na wizażu.

Gość kotkahjk
tak ,już was rozróżniam,podtrzymuje by ja wkręcać w rozmowy i zadawać pytania otwarte czyli żeby musiala cos opowiedzieć dłuższego od siebie,z 3 razy i się przełamie,dobrze by było jakby znalazła tam jakaś koleżanke to ją odpręży towarzysko taka psiapsióla ,a z broken już się ładnie zegnam miło było się podroczyć :-)

Gość ____________________...
U facetow to sie b.rzadko zdarza aby sugerowali sie zdaniem kolegow. Natomiast u kobiet jezeli nie spodobasz sie jej kolezankom i nie przypadniesz im do gustu, mozesz byc pewien na 100%, ze cie zostawi. Wmawiajac ci zupelnie cos innego.

U facetow to sie b.rzadko zdarza aby sugerowali sie zdaniem kolegow. Natomiast u kobiet jezeli nie spodobasz sie jej kolezankom i nie przypadniesz im do gustu, mozesz byc pewien na 100%, ze cie zostawi. Wmawiajac ci zupelnie cos innego.

Gość gość
A co ty myślałeś zabierając laskę zupełnie wycofaną towarzysko do klubu na spotkanie z kumplami? Że będzie tam brylować? Trzeba było zorganizować bardziej kameralne spotkanie w mniejszym gronie. Spotykasz się niby świadomie z wyobcowaną dziewczyną, a ciągniesz ją po klubach i dziwisz się, że jest wtedy nieśmiała. Weź ty pomyśl.

Gość gość
Kumpli się zapytaj. K***a jeśli oni z niej kpią bo nie jest głośna i doczepili się zapewne do elementu jej wyglądu, nie dziw się, że ona się tam nie czuje. Zmień dziewczynę.

Gość malwaO
Zabierz ja na jakis krotki biwak czy ognisko, z 2 - 3 znajomymi, i rzeczywiscie moze przydala by sie jakas psiapsiolka :) ale zyczliwa, bo baby potrafia byc bardziej zlosliwe od facetow! Przy jakiejs swobodnej atmoswerze nad jeziorkiem albo na spacerze po lesie/gorkach na pewno latwiej sie otworzy.

Gość malwaO
I daj jej szanse, troche czasu, jak dopiero zaczela wychodzic to na pewno go potrzebuje. Jesli jest taka urocza i mila to jak juz sie otworzy, obyje, moze okazac sie dopiero jaki masz skarb w garsci :) Chyba jestes bardzo mlodziutki skoro przejmujesz sie kumplami i bylbys ja w stanie rzucic z takiego powodu

Gość gość
jeśli jest taka nieśmiała to jak sie poznaliscie ?