Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresującasię

POMOCY! Proszę o szybką pomoc!

Polecane posty

Gość stresującasię

Witam ! Strasznie stresuję się przed seksem... szczególnie jak jesteśmy umówieni i wiem w jakim celu on przychodzi. Mnie boli aż żołądek ze stresu. Boję się, że nie będę w stanie się rozluźnić i nici ze stosunku. Ktoś ma jakiś pomysł ?

Gość gość
moze napij sie lampke wina, albo strzel kielona na rozluźnienie, to pomoze. Ale czym sie stresujesz w ogole, nie lubisz z nim sexu?

Gość stresującasię
lubię ale boję się... niechcianej ciąży... to chyba mnie przerasta. Używamy tylko gumek. (nie chce brać tabletek) I jakoś tak nie potrafię skupić się na zabawie tylko na ewentualnych konsekwencjach. Poza tym mam strasznie niską samoocenę i chyba się po prostu wstydzę swojego ciała. Jestem szczupła i taka trochę moim zdaniem mało kobieca 85x62x88

Gość stresującasię
poza tym jestem jeszcze nie wyrobiona i bardzo wąska... boję się że po porstu nie wytrzyma znowu ...

Gość gość
jak sie tak panicznie boisz ciazy to chyba tylko tabletki anty pozostaja, ale ogolnie po co sie tym stresowac przeciez gumka to dobre zabezpieczenie, jakby jednak pękła to zawsze są tabletki po. Co do kompleksów i samooceny to przeciez mu sie podobasz skoro jest z toba i chce uprawiac z toba sex;], w czasie sexu faceci nie zwracaja uwagi na te niedoskonalosci. I najlepiej napij sie lampke wina to cie rozluzni i bedzie fajny sex:)

Gość ~poranna
jeśli masz partnera, który Ciebie taką akceptuje i kocha to nie masz się czym przejmować pozdrawiam

Gość stresującasię
mam takiego partnera :) jesteśmy ze sobą ponad 5 lat i wiążemy ze sobą plany na przyszłość. Tylko może i jemu się podobam ale ja mam w swojej głowie straszną barierę... tak bardzo chciałabym być bardziej kobieca ...

Gość ~poranna
a co uznajesz za atrybuty kobiecości, których Ci brakuje?

Gość gość
to po co tak wcześnie zaczynasz się seksić? Wyglada na to, że jesteś po prostu za młoda na seks, fizycznie może nie, ale psychicznie na pewno. Więc odpuść sobie seks póki co i poczekaj aż sama zechcesz. Jak kocha, to poczeka. Związek nie polega wyłacznie na seksie

Gość zozullo
bez sexu zwiazek sie rozpada, sex w zwiazku musi byc i koniec! ale racja, dzieci nie powinny tego robic, wg mnie sex powinien byc dozwolony od 21 lat, tak samo alko, popierosy i robienie prawka.!

Gość stresującasię
Chciałabym mieć większy biust no i numero uno... tyłek... bo mój wygląda jak od 10 letniego chłopca. Czekaliśmy 3 lata zanim pierwszy raz się kochaliśmy i tak na poważnie to może ze 3 razy byliśmy razem od tego czasu. Wynika to zwłaszcza z braków warunków (brak intymności) - nie potrafimy oboje robić takich rzeczy jak są rodzice w pokoju obok xD

Gość stresującasię
ufff tak się składa że już podchodzę pod 21 więc mi ulżyło :)

Gość zozullo
ile masz lat?

Gość stresującasię
21

Gość gość
zastosuj globulkę Oval Patentex, globulkę wkłada się do pochwy na 10 minut przed stosunkiem, działa plemnikobójczo do 1h, po tym czasie żeby dalej seksić trzeba włożyć nową. Globulki kupuje się w aptece bez recepty. Poza tym wygoogluj w necie t. "Fizjologia i filozofia seksu" może coś się przyda🖐️

Gość gość
globulki sa beznadziejne, strasznie sie pienią i przez to gorsze doznania dla kobiety, poza tym po całym seksie dalej robi sie ta piana i cieknie jak z kranu, choojnia

A ja Ci polecę NuvaRing czy jak to się tam nazywało. Na kafe w forum o antykoncepcji o tym piszą, poczytaj sobie. :)