Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode mamy mieszkajace na wsi

Polecane posty

Gość goscautorka
Ja akurat mam pojecie o mieszkaniu na wsi bo moi rodzice maja swinie krowe konia ale jak kobieta smierdzaca potem i gnojem z obory bo sie myje raz na dwa tygodnie moze zwracac uwage tej co jest czysta zadbana o to ze sie maluje

Gość gość
Podkład i tusz to nie tapeta! chyba nie wiesz co to znaczy i jak wygląda, ryj to może ty masz i niech ci po nim spływa co chce, widocznie nie znasz się na kosmetykach i nie masz pojęcia o malowaniu, masz pewnie szare mydło tylko ;) i chodzisz dumna.

Gość To ja gość
No więc Ty dalej dbaj o siebie,a tamta niech się dalej myje co dwa tygodnie.Ludzi nie zmienisz.Ja tu nie widzę problemu.

Gość gość
młodszy wygląd to kwestia genów, a nie makijażu. Makijaż nie powoduje powstawania zmarszczek tempa babo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
dobry podkład 35 zł? HA HA HAAAAAAAAA Kobieto dobry podkład to dużowięcej niż 35 zł. Jak już tak bardzo chcesz sie zgrywac na damulkę w z wyższych swer to najpierw sie dowiedz czegoś więcej i nie rób z siebie kretynki. Za 35 zl możesz mieć ewentualnie sylikonowe gówno od rimmel.

Gość To ja gość
Szarym mydłem to pewnie ty się myjesz,bo ja nie mogę.Nie będę dyskutować z małolatą ,która mysli ,że wszystkie rozumy pozjadała ,bo się maluje....

Gość gość
Wieśniary już się kłócą takie to nigdy nie umieją zachować kultury, a co do podkładu z rimela ja używam i nie uważam go za gówno po co przepłacać, z tego co widzę są dużo tańsze, każdy się maluje tym na co go stać, a jedna tu wcale tego nie robi i myśli że przez to zatrzymała czas :) :) :)

Gość gość
no właśnie tempa wieśniara, nawet się nie obejrzy jak mąż ją w d*pe kopnie :)

Gość gość
ojejku a czy szare mydło to grzech? Ja ostatnio kupuje wsyztsko z białego jelenia. Jestem bardzo zadowolona z tych kosmetyków. A podkład mam za 10 zł z soraya. Służy mi lepiej niż te ktore miałam wcześniej, a wypróbowałam nawet takie za 300 zł. Dbanie o siebie to nie tylko makijaz. Ale wiele razy widziałam młode i nie tylko młode dziewczyny idąc do sklepu brudne w rozciągniętych, poplamionych leginsach. I to nie były dziewczyny jakies biedne albo takie, ktore muszą pracować w gospodarstwie. Po prostu uważają, że skoro mieszkają na wsi to nie muszą "jakoś" wyglądać. a dla mnie chodzenie w poplamionych ubraniach mając tłuste włosy to cos obrzydliwego.

Gość To ja gość
Żeby czasami ciebie nie kopnął ,za twój mały rozumek

Gość gość
Ty się zacznij bać o swojego, jak go masz!