Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu jak mnie te kobiety wkurz

Koleżanka współczuje mi męża.

Polecane posty

Mój ma swoją firmę, kilkanaście pracowników. W firmie pracuje od 8 do 18-19 przychodzi do domu i siada do papierów i tak do 2-3 w nocy. Męża kocham z całym bagażem, ja sama pracuje od 8 do 18. Weekendy mamy dla siebie. W sobotę mąż wraca o 14 z pracy i mamy czas dla siebie. Jak powiedziałam o tym mojej przyjaciółce to ona mówi że mi współczuję, jej mąż aktualnie nie pracuje ona ma jakąś pracę dorywczą. Że napewno nam siwe nie układa. A wręcz przeciwnie. Jak mnie takie kobiety denerwują. Ona wie najlepiej jak jest między nami.

Według mnie liczy się jakoś spędzonego czasu, a nie ilość. Możemy spędzać ze sobą 24 godzin na dobę i możemy być nieszczęśliwi.

Według mnie liczy się jakoś spędzonego czasu, a nie ilość.

Gość gość
nie ma co sie wkurzac,poprostu wpusc jednym uchem -drugim wypusc,ja kiedys tez mialam podobna sytuacje i przestalkam opowiadac tej kolezance cokolwiek bo mi sie noz w kieszeni otwieral ,.gdy jej madrosci sluchalam

Koleżanka powiedziała że teraz jest szczęśliwa bo mąż siedzi cały czas w dom. I ma go cały czas przy sobie. No ale chyba lepiej nie mieć problemów finansowych.

Myślałam że jej walne normalnie.

Gość gość
co ty taka wrażliwa jestes,myslę gdyby było tak super między mężem a tobą to nie pisała bys tutaj a tak chcesz bysmy potwierdziły że koleżanka jest głupia ,a może to ty jestes

Krytykuje mnie na każdym kroku, ona zawsze musi mieć rację. Muszę gdzieś wyladowac swoje emocje.

Gość gość
to po co sie z nia spotykasz?

Gość gość
uderz w stol a nozyce sie odezwa.... :classic_cool: jakbys nie miala zadnych zastrzezen rozesmialabys sie w glos na takie dictum :D

Ograniczam spotkania do minimum . Ona ma córkę zostaje z ojcem jak idzie na gdzieś co 5 min telefon bo to bo tamto. Opowiada mi o kupce, zabku, wlosku a mnie to nie interesuje

Spytała mnie gdzie jedziemy na wczasy powiedziałam że na dwa tygodnie do Chorwacji a oboje kochamy ten kraj. A ona ,,a ja wolę zostać z moja rodzina na miejscu i tu sobie odpocznijmy"

Gość gość
naprawdę,nie masz wiekszych kłopotów? weż się ogarnij

I mówi że dla niej to głupota gdzie kwiek jeździć na wczasy. Wszędzie musi się wtrącać cudowne rady.

Gość gość
no i w czym problem? ona ma swoje priorytety a ty swoje ale to TY masz z tym problem, a nie ona :D

Gość gość
no i co powiedziała tylko że woli zostać na miejscu a ty teraz nie powinnas nigdzie wyjeżdżać...... tylko też siedziec w domu,,,,głupia jesteś jak but...ile ty masz lat ,a moze ty niedorozwinieta umysłowo jesteś?

Gość taka prawda se
A ja współczuję Twoim dzieciom, a nie Tobie braku męża. O ile dzieci macie, chociaż lepiej, aby ich w tej sytuacji nie było. Żal dzieci, którzy nie mają rodziców, bo rodzice wciąż w pogoni za pieniędzmi.

Gość gość
dla niej glupota wiec nie jezdzi dla ciebie nie glupota wiec ty jezdzisz ALE CZEMU SIE TAK ZOLADKUJESZ TO NIE ROZUMIEM

Dzieci jeszcze nie mamy planujemy za 3 lata. Mam 27 lat

Braku męża ?

Gość gość
uwazaj, jak kolezanka krytykuje meza przyjaciolki, tzn ze moze miec go na oku, to jest taka krytyka na pokaz, zeby odwrocic zainteresowanie... Lepiej zerwij znajomosc...

Gość taka prawda se
No tak, braku męża, bo co z siebie macie jeśli mąż jest zajęty pracą do późnych godzin nocnych??? NIC. Macie siebie mało, gonicie za pieniądzem zapominając o tym, co jest w życiu najważniejsze. Praca też jest ważna, ale wszystko wymaga równowagi, a nie jest równowagą sytuacja kiedy ludzie tyrają od rana do nocy.

Już denerwują mnie jej uwagi. Dos tego mam.

Raz już prawie zerwałam z nim przez nią. Powiedziała że widziała go z jakąś kobietą jak wchodził do hotelu. Ta kobieta to moja kuzynka którą zna, a kupował z nią mój pierścionek zarreczynowy, mamy takie same palce. Nie mam siostry a z kuzynką jesteśmy dla siebie jak siostry i ona wie wszystko nawet wiedziala jaki pierścionek mi się podoba

Co mamy? Mąż wraca, idziemy na miasto coś zjeść, przychodzimy do domu ok 8 posiedzimy chwilę, szybki numerek, wspólna kąpiel i on wraca do papierów.

Gość gość
to powiedz mi po co Ty sie w ogóle z tą dziewczyna kolegujesz? ja bym zerwała kontakt. Ona w widoczny sposób Ci zazdrości i chce zburzyć Twoje szczęście. Tez miałam taka "koleżankę" i zerwałam z nia kontakt. chciałą sie spotkac to odmawiałam, mówiłam, że mam inne plany, że jestem zajęta, że nie mam czasu itp itd z takim osobami nie warto się zadawać.

Weekendy spędzamy razem, w sierpniu jedziemy na 2 tyg będziemy tylko my. Mąż zamyka firmę o 14, zanim dojedzie to będzie po 14 duże miasto, korki

Próbowałam, ale co ztego ona nie daje się zbyć. Dzwoni, pisze, przychodzi do mnie bez zaproszenia.

Gość taka prawda se
Moja babcia mawiała "Pamiętaj, uważaj na przyjaciółki, bo przyjaciółka to wróg", wiadomo, że nie zawsze tak jest, ale z reguły tak! Miałąm taką wspaniałą przyjaciółkę, która zaprosiła mojego męża do siebie na kolację kiedy mnie kilka miesięcy nie było, bo pracowałam za granicą. Mąż nie poszedł i do dzisiaj nie wiem jakie miała zamiary, ale śmiem twierdzić, że niedobre, bo nieraz komplementowała mojego męża

Gość taka prawda se
.