Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu jak mnie te kobiety wkurz

Koleżanka współczuje mi męża.

Polecane posty

Wolę męża zaradnego, pracowitego niż takiego jak moja koleżanka leży cały dzień i piwo pije ale to jej wybór i nie krytykuje jej.. Nie musimy żyć od 1 do 1.

Gość taka prawda se
to powiedz jej to a nie obrabiaj jej d**y na forum w necie.

Nie obrabialambym jej d**y gdym nie była tak.wściekła na nią.

Gość taka prawda se
gdybyś powiedziała jej w twarz to, co tutaj piszesz, dokładnie to, co myślisz, to nie byłabyś tak wściekła na nią, a w gruncie rzeczy również na siebie, że nie jesteś asertywna i nie potrafisz być szczera.

Gość gość
Tez mialam kiedyś taka koleżankę krytykowala wszystko co mnie dotyczylo aż ktoregos dnia zrozumilam ze ona zwyczajnie mi zazdrości męża dziecka pieniedzzy i krytykujac mnie dowartosciowywala sie na kazdym kroku mim kosztem a mnie bylo zwyczajnie przykro i zaczelam nawet szukac problemow w swoim zyciu tam gdzie ich nie bylo. Zerwalam znajomosc i mam spokoj

Gość karina...
doskonale cię rozumiem ,też mam taką koleżankę i po prostu unikam z nią kontaktu . Jak się gdzieś przypadkiem spotkamy na mieście to staram się z nią krótko rozmawiać i udaję ,że nie mam czasu, bo ona potrafi w ciągu jednej chwili palnąć taki tekst ,że pózniej chodze cały dzień wkurzona.

Gość gość
ja powiedzialam kiedys tak samo kolezance ale to byla patologia pamietam

Gość gość
Zazdrości ;)

Gość gość
dzwoni - nie odbieraj tel. Przychodzi - nie otwieraj drzwi i wprost powiedz, że Cie denerwuje i nie chcesz się z nia zadawać.

Przed ślubem kupiliśmy mieszkanie i powoli je uzadzalismy. Mieszkanie we Wrocławiu 4 km od centrum, blisko parki itp. Wrocław oszalał mieszkania bardzo drogie ponad milion. Dziadek mojego męża kupił mu mieszkanie jak zaczął studiować sprzedał je, oszczędzaliśmy, rodzice się dołożyli, dziadkowie robiliśmy wszystko żeby nie było kredytu. Nie udało się. Mamy mały kredyt spłacamy 6 tys na miesiąc zostało nam jeszcze 1,5 roku do spłacenia całości. Mieszkanie super urządzone jestem architektem wszystko po naszej myśli, kolory ekstra dobrane przyszła ,,przyjaciółka" stwierdziła, że lokalizacja nie ta, że brzydko urządzone każdy ma swój gust. Bardzo przykro mi się zrobiło.

Gość gość
Niestety od przyjazni do zazdrosci bardzo niedaleko. Trudno o kolezanke ktora prawdziwie cieszy sie twoim sukcesem, ale jesli taka spotkasz warto ja docenic.

Gość gość
mnie tez sie przykro zrobilo jak kolezance zaczelo sie powodzic to poprostu zerwala ze mna przyjazn,teraz widze do czego bylam jej potrzebna

Gość gość
nierozumiem tylko jak mozna tak traktowac druga osobe,mam wrazenie ze tylko dla pieniedzy byla ta "przyjaz"

Gość mikorasoo
ja tam się dziwie, że Ty autorko taką osobę jeszcze nazywasz przyjaciółką

Jeszcze na studiach było wszystko ok. Póki nie zaczęłam spotykać się z moim mężem. Później powoli wszystko się waliło. Zaszła w nieplanowaną ciążę wspierałam ją , prosiła żebym poszła z nią do ginekologa bo się boi poszłam. A ona teraz tak sue zachowuje

Pamiętam.jak dziś byłam na zajęciach jak ona mi napisała sms ,,jestem w ciąży przyjedź do mnie " rzuciłam wszystko i głupia jechałam.

Gość gość
jak ja nienawidze takich osob niewdziecznych zazdrosnych

Gość gość
mam wrazenie ze takie osoby tylko biora i nic nie daja w zamian,ja juz skonczylam wlasnie taka znajomosc teraz zostala tylko wscieklosc!

Gość gość
zaloze sie ze jestes od niej duzo ladniejsza zawsze tak jest dziwnym trafem

Gość gość
Ja mialam taka kolezanke. Zawsze cieszyl mnie jej sukces i osiagniecia. Wspieralam ja w trudnych chwilach. Niestety kiedy mnie zaczelo sie niezle wiesc zawodowo i prywatnie i ona to spostrzegla, zaczela zachowywac sie dziwnie i nielojalnie, wiec zerwalam z nia kontakt. Minelo juz pare lat i nie zaluje, to byla sluszna decyzja.

Gość gość
powiec jej to prosto w oczy tak jak ja zrobilam

Z wyglądu normalna. Wiadomo że ona po ciąży.to już nie te ciało itp no ale przecież liczy się to co człowiek ma w środku.

Ona mieszka u.teściów w jednym pokoju. Zrobiłam.jest specjalny projekt, zrobiłam wszystko z nią, wszystko za darmo po godzinach. Cieszyłam się z nią jej radością. A ona....

Gość gość
Widać że Ci zazdrości.

Tylko po co zazdrościć?