Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie ludzi w okularach ? Bo ja nie...uważam, że niemal każdego szpecą

Polecane posty

Gość gość
A kto nosi okulary zdrowotne jeżeli nie musi ? Na takie durne pytanie szkoda odpowiadać

Gość uuuuuuuuuuuuuuo
oj nie marudzcie ,cieszcie się ze nie musicie nosic takich soczewek jak ten z 13 posterunku :-) to by była randka z takim:-)

Gość brunet okularnik
bylem z 2 polakami (jedna byla modelka) bylem z czeszka i bylem z hiszpanka zadna z tych Pan nie nosila okularow na codzien, ewentualnie do czytania. Kazda miala slabosc do mnie okurat. takze dobrze obrane opraki dzialja cuda, ale jak z kaszalota nie zrobisz krolewicza poprzez zalozenie okularow. :)

Po pierwsze okulary w ostatnich 2 latach staly sie bardzo modne. Wazne zeby je odpowiednio dobrac. Ja mam i okulary i soczewki ale mysle w przyszlosci o operacji laserowej gdy bedzie mozliwa.

Gość gość
Okulary nie dodają nikomu urody, dobrze dobrane wyglądają ok, ale lepiej jest bez, szczególnie kobietom.

Mnie jakoś nie kręci pomysł wkładania sobie czegoś do oka, tym bardziej, że okulary mam tylko do czytania.

Gość gość
Upieram się ciągle,mężczyźni w okularach wyglądają świetnie.Może to mój fetysz;),nigdy się nad tym nie zastanawiałam.

Gość gość
Szkoda, że okulary nie pomagają na krótkowzroczność umysłową. Ale, jak się tak zastanowić, dobrze, że je noszę - przynajmniej takie osoby mnie omijają. Już lecę kupować szkła, bo jaśnie pani nie podobają się okulary....Szukaj faceta o sokolim wzroku, od razu zauważy twój cellulit na udach czy inne problemy z urodą bądź zdrowiem, na które masz gówno nie wpływ.

Gość gość
Piękności nie dodają :D

Gość gość
,,Szkoda, że okulary nie pomagają na krótkowzroczność umysłową. Ale, jak się tak zastanowić, dobrze, że je noszę - przynajmniej takie osoby mnie omijają. Już lecę kupować szkła, bo jaśnie pani nie podobają się okulary....Szukaj faceta o sokolim wzroku, od razu zauważy twój cellulit na udach czy inne problemy z urodą bądź zdrowiem, na które masz g***o nie wpływ." - superpost, popieram. Na dziś dzień nie noszę okularów, ale życie mnie zmusi, bo od przesiadywania przed kompem psuje mi się wzrok i coraz gorzej widzę na dalsze odległości... No niestety, takie czasy i coraz więcej osób ma wadę wzroku.

Szybciej zwracam uwagę na faceta w okularach,niż bez nich.To dziwne,ale ludzie w okularach budzą we mnie pozytywne wrażenie.

Mamy 21 wiek. Normalni ludzie nie noszą dziś okularów w innych celach niż lansowanie się.

Gość gość
,,Mamy 21 wiek. Normalni ludzie nie noszą dziś okularów w innych celach niż lansowanie się." - co takiego? :o

Gość gość
Syn fubu chyba się nacpal... Dno totalne

Gość gość
,,To co k***a przeczytałeś." - co jest nienormalnego w korygowaniu wady wzroku poprzez szkła? Lepiej być ślepym, niedowidzieć? Rozumiem, że każdy z wadą musi nosić kontakty lub poddać się laserowej korekcie, bo jak nie to jaśniepan uzna go za idiotę?

Słyszałam teorię,że okulary mogą poprawić wzrok,ewentualnie zahamować postępowanie wady.Szkła kontaktowe nie dają takich możliwości,do tego podrażniają oczy.

Gość gość
a ja uwielbiam moje okulary i g.wno mnie obchodzi czy to sie komus podoba czy nie :) )))

Gość gość
durny temat

syn fubu To wtedy wiedzie się żywot Stępnia. x Ciekawe,możesz rozwinąć myśl?

Lepsze oprawki bym mu dobrała,mógłby chodzić w nich wszędzie i podobałby się bardziej:).

Oprawki dobiera się do kształtu twarzy{do okrągłej,owalnej twarzy nie pasują okrągłe oprawki},również ich kolor odgrywa rolę.Blondyn powinien unikać złotych lub srebrnych oprawek,taki zestaw powoduje ogólnie mdłe wrażenie.