Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet nigdy nie daję babie dostępu do swojego konta bankowego

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool:

Prawdziwy facet to ma ze swoją kobietą konto wspólne . Między innymi na tym polega partnerstwo .

Gość gość
pulchny - hahahahahha a najlepsze partnerstwo jest wtedy, gdy ona siedzi na doopie w domu i nie pracuje tylko wydaje piniondze '' partnera '' :D:D

po pierwsze musiał bym mieć tą kobietę :o po drugie na koncie mam tylko 200 zł :D

Widzisz drogie dziecko na kobietach to trzeba się znać i nie brać pierwszego pustaka co nogi rozłoży . Bez zaufania to żaden związek nie ma szans .

Nie daj poznać po sobie ile zarabiasz. Jak kobieta raz wyczuje, że szastasz forsą a już jak zna stan konta, to się zacznie: a kup mi to, tamto, zmień coś w domu bo stare i w ogóle. Będzie dojenie, najpierw pomalutku, a potem coraz większe zachcianki.

Gość gość
Buhaha ale się uśmiałam :D ja mam dostęp do konta mego faceta, wypłatę daje do ręki a jak chce to bierze ile mu trzeba gdy idzie do sklepu czy sobie parę zł aby mieć. Od razu mówię że oboje pracujemy i mamy dziecko. A pieniądze są wspólne. Bo swoje się ma gdy się jest samemu a nie żyje z kimś.

Parker jak jest partnerstwo ,dom , rodzina to nie ma dojenia , jest wspólne życie ,dorabianie się i oczywiście problemy . Finansowe też . Ale ten etap pulchny ma już za sobą .

Gość gość
Typowe problemy plebsu. R****nie, żarcie, finanse ale nuda 🖐️

Racja, prawdziwy facet robi zakupy za kobietę, kr***e istotki tylko wskazują palcem czego potrzebują :)

To co innego. Owszem są normalne kobiety. Ja miałem na myśli te p***y co tylko się łąszą do bogatych kolesi, nie mają nic do zaoferowania poza tyłkiem i cyckami. A potem taka przyjdzie na kafe i "patrzcie jaka jestem zaradna"

Widzisz Parker tak jak pisałem na kobietach to trzeba się znać .