Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Komunikat dla społeczęnstwa - PLAZMA I ZŁO EKRANOW LCD

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość Herr Pietia Goras
Weż tableteczki, już pora

Niektórzy ludzie piszą tu że usuwają historię z przeglądarki... X I co wam da to usuwanie historii? Przecież pisałem tu na forum wielokrotnie o powszechnym szpiegowaniu przez internet. X Ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy neta i podglądacze mogą przy jego pomocy sprawdzić historię WSTECZ co robiła dana osoba w necie( np. miesiąc do tyłu) - bo wszystko jest logowane u waszego dostawcy neta. X A podglądaczem może być wasz znajomy, osoba z pracy, sąsiad, albo nawet i wasz mąż.....

Co ciekawe docierają do mnie info, że to podglądanie odbywa się także przez telewizory. Nie wiem czy to prawda bo nie mam potwierdzonych info ale podejrzewam że tak... X To całkiem możliwe bo pewna osoba w pracy mówiła mi kiedyś że nie ma podłączonej anteny do telewizora tylko samą konsolę.... Z kolei inna osoba mówiła że nie ma telewizora tylko przez kompa ogląda TV.... Co ciekawe były to osoby które mnie podglądają w domu przez laptopa.... X Tak że współczesne telewizory pewnie też mogą to przekazywać....ale nie mam żadnych 100% info na ten temat....

jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość naga laska blondi
Siedze wlasnie przed ekranem lcd z moim ładnymi balonikami, ktoś chce fote

oczywiście nikt wam o tym nie powie bo to jest tajna sprawa i podglądacze się z tym nie obnoszą tylko potajemnie podniecają... X Dlatego ja muszę tu na kafe tworzyć tony tematów żeby poinformować WAS i przestrzec.

Gość gość
No to co, mamy zasłonić monitory????? Jeżeli nawet nas podglądają, mówi się trudno i żyje sie dalej.....

Gość gość
ok k***a ostrzegłeś, ale co my możemy z tym zrobić? :D

Gość Herr Pietia Goras
założyli intternet w psychiatryku, czy co, do c***a wafla????

no tak ale dobrze abyście o tym widzieli i nie robili np. głupich min przed monitorem albo nie powiedzieli za dużo. X Gdy podglądacze będą świadomi tego że ludzie wiedzą to podglądanie innych nie będzie ich tak podniecać... Bo ich najbardziej podnieca podglądanie osób nieświadomych tego o czym ja tutaj tak często piszę.

to nie bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest tajna sprawa - coś jakby polowanie...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzyć, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X

O tym się nie mówi bo to jest tajemnica....ale taki program istnieje ale podglądacze się z tym nie obnoszą.....Wiele ludzi ma do tego dostęp ale nie każdy.

Gość gość
właśnie pozdrowiłam mojego podglądacza :D tak na wszelki wypadek hahahhahaha

ja kiedyś pokazałem brzydki palec do monitora i pewna osoba na drugi dzień się ze mną nie przywitała....

Gość gość
to w takim azie wiesz kto to cie podgladał? :D beka

mnie w pracy podglądają wszyscy dosłownie - cała firma się na mnie gapi - takie mam wrażenie. Wiem że wszyscy z mojego pokoju w firmie mnie szpiegują i podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 50-100km.

Gość gość
Gdzie ty pracujesz Alfredzie, że wszyscy z pracy maja program do podglądania?

Gość gość
hahaha tak bo nie maja co robic..chłopie nie pajacuj

no wiadomo że wszyscy mnie cały czas nie podglądają ...ale wystarczy że jedna czy dwie to robi i przekazują informację między sobą.....TAKA PRACA NA ZMIANY i WYMIANA DANYCH.

czasami wystarczy czyjeś spojrzenie aby domyśleć się że dany ktoś siedział na twoim kompie i się na ciebie gapił ....to się czuję.

Gość gość
Czyli wiedzą kiedy sobie trzepałeś w zaciszu domowym, tak?

ludzie ten temat powstał po to aby was przestrzec i nie zamierzam odpowiadać na wasze głupie pytania.

tak wierzę bo spotkałem się z tym w wielu dużych polskich miastach w pracy i na mojej WIOSCE....

Gość gość
A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte.

pewnie że mam rację ...dziwni mnie tylko że tyle o tym piszę a są jeszcze ludzie którzy mi nie wierzą.