Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Komunikat dla społeczęnstwa - PLAZMA I ZŁO EKRANOW LCD

Polecane posty

Gość gość
czas do czubków

to co mówię tu na forum to prawda a mówienie że jestem chory psych. to jedyna wasza metoda żeby podważyć wiarygodność tego o czym tu piszę. Boicie się że ludzie poznają prawdę.

Gość gość
alfred już nas poinformowałes, a teraźniejszość w*********j z kafe w podskokach, prawiku bez pracy

Gość gość
Niech podglądają, przecież z tego powodu nie przestaniemy używać komputerów, cały świat jest podglądany, nie my jedni, mówi się trudno.

Już pomijając to podglądanie to akurat cała reszta się zgadza. Jest nawet gorzej: "Podgladaja" was programy. Analizują wszystkie dane jakie o was uzyskają z neta + dane, które można uzyskać dzięki tym danym (czyli krótko mówiąc wszystko:P) i wpływaja na Wasze zachowania chociażby sugerowaniem treści. Nie ma czegoś takiego jak anonimowośc w internecie. Nie dajcie sobie tego wmówić;)

Gość gość
Dziś internet to okno na świat, i nikt nie zaprzestanie korzystać z niego. Nawet za cenę inwigilacji.

Pewnie, że nie tym bardziej, że to okno z kratami. A jeżeli uważacie, że informacje o was nawet te wg was najbardziej błahe nie mogą zostać spożytkowane, również przeciwko Wam, to jesteście ignorantami

Chodzi o to, żeby zachować pewien dystans. Również urozmaicić zródła z których czerpiecie wiedzę. Nawet w obrębie samej sieci. NO i do k***y nędzy ruszcie czasem te d**y i idzta poplotkować z jakimś żulem pod sklepem. Może dowiecie się czegoś zaskakującego. Np, że da się zyć bez internetu;)

I zanim wytkniecie mu jego nałóg zastanowcie się nad swoim chociaż wiem, że to trudne

podnoszę temat bo to bardzo ważne no i ja muszę poinformować wszystkich ludzi.

Gość gość
Alfred, dzięki za ostrzeżenie, ale masz manię prześladowczą. Lecz się. ps.Już wszystkich poinformowałeś, czemu robisz to dalej trollu?

Gość wllodek
Przez matryce nie widza ale w nowych TV i dekoderach instalują kamerkę małą i przez nią widzą wszystko. Warto sprawdzić stronę http://poznajprawe.net i zajrzeć do Nowosci Inwigilacja.

Gość Zenonblady
Wlodek, pamiętasz"skandale" ta strona co podajesz to taki sam badziew dla szukających sensacji ćwierćinteligentów, dzieci reklam i bbc, polecam kurort w Tworkach

Niezbyt rozsądnie jest polecać coś czego się nie doświadczyło. Już nie mówiąc, że to niegrzeczne bo zwyczajnie wydumane

Gość Zenonblady
Twój nick wskazuje na to iż jakiś detox zaliczyłeś, a ja 21 pobytów dla ścisłości

Gość Zenonblady
W ramach podnoszenia kwalifikacji łoczywiście;-) ale napatrzyłem się na takie przypadki że szok:-/

Gość qość
Cóż. Nie zawsze miałem możliwośc i siły aby się doczołgać do odpowiedniej instytucji ale to, że miałem kilka delirek s-f nie oznacza, że teraz, po trzezwemu przyjmuje wszystko bezkrytycznie i jestem w głównym nurcie nieswiadomości nazywanej normalnoscią:P

Gość Zenonblady
Życie:-)

Gość Zenonblady
Alfredzie, jak przewiskasz forum do dotrze do ciebie że...

Gość Alfred 789
Nie jestem wariatem Jestem samolotem