Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Maz mojej matki poniża ją i obgaduje za plecami z inną kobietą. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam za granicą od jakiegoś czasu, ale wcześniej przez pół roku miałam wątpliwą przyjemność mieszkać z mamą i jej nowym mężem. Facet żyje na pokaz, przy swojej rodzinie jej ideałem, przy rodzinie matki potrafi ostentacyjnie wyjść bez przywitania, gdy przyjadą goście z naszej strony. Bardzo chciał mieć dziecko i gdy już mają zupełnie się nim nie zajmuje, chyba że na pokaz wtedy jest słodki jak cukiereczek. Natomiast poza tym może dziecka nie widzieć. Od lat przyjaźni się z sasiadka i jej mezem a ona bardzo lubi meskie towarzystwo, wysłuc***e narzekan panów jak to maja zle i zawsze staje po ich stronie, uwielbia byc adorowana i otoczona mezczyznami, poza tym brzydka i wieśniara jakis mało. Ostatnio, gdy wpadłam z wizyta usłyszałam przez otwarte okno jak ojczym rozmiawia z ta kobieta. Obrażał moja matke, przeklinał, słyszałam urywki, że p******a, że na chu* ugotowała dla gosci to czy tamto, ze do niczego sie nie nadaje. Moja mama to piękna, zadbana kobieta, która stara się i daje z siebie 100%, żeby stworzyć dziecku ciepły dom. Czasami wstaje 3 nad ranem, zeby było czysto gdy ojczym wstanie, bo zauwaza kazdy brud i niedopatrzenie a z małym dzieckiem nie zawsze jest czas by dopiac wszystko na ostatni guzik. Próbowałam powiedzieć mamie o usłyszanej rozmowie, ale zdazyłam tylko powiedziec ze musze jej cos powieddziec i ze słyszałam ich rozmowe, przerwała mi, powiedziała, ze nie teraz, uciekła i nie pytała wiecej. Nie wiem co z tym fantem zrobic:/ Mój ojciec bił moja mame i próbowała ukrywac ten fakt do konca, nie wiem czy teraz nie ma podobnej sytuacji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować