Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ogarnieta

prosze o szybką odpowiedź

Polecane posty

Gość nie ogarnieta

Witam mam pewien problem. Ostatni okres miałam w maju. Mam mdłości jestem senna zachcianki na słodycze polubiłam potrawy których wcześniej nie jadłam oprucz tego bóle , zawroty głowy i białe geste upławy. Robiłam test były 2 kreski tyle że jedna była znacznie bladsza od drugiej. Byłam u gina przy zwykłym badaniu stwierdził rozpulchnioną szyjkę macicy wysłał mnie na usg. Inny lekarz powiedział że to nie ciąża a cysta wielokomorowa 28mm. 3 lekarz u którego byłam z moją położną stwierdziła że na usg zamiast torbieli mógł być pęcherzyk odżywiający i kazała powtórzyć usg. Termin mam na 1.08 co to jest w necie czytalam moje objawy pasują do jednego i do drugiego. Oceńcie co wedlug was to jest. 2 lekarzy mowi mi o ciąży 1 o torbielu

Gość Katiiikaa
Stawiam na ciążę. "Stawiam!, bo nie jestem lekarzem.

Gość gość
kobieto ty mialas okres w maju a dzis mamy 27 lipiec a ty testu nie zrobilas a co to za lekarz ktory nie potrafi ciazy stwierdzic?

Gość nie ogarnieta
Doczytaj robiłam test a lekarz niewiem

Gość nie ogarnieta
Halo jest tu ktoś

Gość gość
no ale czemu nie powtorzylas testu i nie wiem co to za lekarze przeciez ciaze w kazdym badz razie mozna zobaczyc na usg no sorry nie wiem co odpisac bo dla mnie to magia jest

Gość nie ciąża
jaobyś miała okres np.1.maja to lada dzień poznałabuś płeć! Ja miałam @ 9.10 a 4.01 wiedziałam na 95 procent że chłopiec!

Gość nie ogarnieta
Ja też nie wiem jak to się mogło stać wiem tylko że ten lekarz nie cieszy się zbyt dobrą opiniom niestety dowiedziałam się o tym po fakcie. A w necie pisali ze torbiele mogą dawać fauszywie pozytywny wynik testu. Zastanawia mnie jedno wszedzie gdzie czytalam o torbielach to wymiary byly np. 28x32. A moje ma tylko 28mm

Gość nie ogarnieta
A okres mialam 28 maja