Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heniagenia222

Dziwna choroba- pęcherz, nerki? Może ktoś się zna ...

Polecane posty

Gość heniagenia222

To się zaczelo we wrzesniu 2012 i trwa do teraz. początkowo częściej chodziłam do toalety i cierpiałam jakby na nietrzymanie moczu. poszłam do lekarza a ten stwierdził chory pęcherz. w ciągu pół roku wzięłam chyba z 10 różnych antybiotyków łącznie z zastrzykami i nic nie pomoglo. teraz bolą mnie całe plecy czasem nawet od kości ozonowej do lopatek u podbrzusze. okresowo częściej biegam do toalety. badania nic nie wykazują, ginekolog stwierdził tylko lekki stan zapalny. a mnie coraz bardziej boli, aż nie jestem w stanie wychodzić z domu:((( może ktoś miał podobne objawy i potrafi mi pomoc...

Gość heniagenia222
mialam usg dopochwowe i zwykłe, morfologie, posiew i ogólne moczu, bad. na chlamydioze, ca125, i wszystko ok. tylko plt w morfologii nieco podwyższone. cytologia gr. II, w pochwie bakterie aerogenes, ph prawidłowe...już sama nie wiem skąd te okropne bóle na przemian pleców i brzucha i sikaanie:(

Gość gość
a badalas nerki?

Gość heniagenia222
mocznik, kreatynina też ok...a lekarze patrza na mnie jak na hipochondryczke

Gość gość
ale czy mialas robione usg jamy brzusznej? i badany pecherz i nerki? ja mam takie objawy. czesto odddawanie moczu, pobolewanie z boku brzucha. ciagle parcie na pecherz. i mam kamienie na nerkach.

Gość heniagenia222
tak miałam usg dróg moczowych i nic nie pokazało... może ten kamień się gdzieś zakamuflowal i go nie widać...:(

Gość gość
mozliwe. a to jest taki tepy ból z tyly plecow? promieniujacy ku gorze. moze to kolka nerkowa.

Gość gość
Nerwica pęcherza?

Gość heniagenia222
dokładnie taki, ale nie jednostronny, raczej obu...czasem wędruje do podbrzusza i w okolice pecherza albo pachwin.