Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogos...?

Polecane posty

Gość gość

Znacie kogos, kto pracowal zagranica np.w Anglii, zarabial minimalna lub niewiele wiecej, ledwo wiazal koniec z koncem, ale w Polsce opowiadal rodzinie i znajomym o cudownym zyciu w Anglii i bajonskich sumach jakie odlozyl??? Jak mnie to w*****a!!! Robic ludzi w balona. Heh, nie wiem gdzie da sie super zyc za minimalna, a tym bardzoej w UK gdzie takie wszystko drogie jest!

Gość gość
Taak, znam. Jest taka jedna u nas, co sie chwali, ze pracujac w UK w fabryce czekoladek w Manchasterze i zarabiajac bodajze 800 funtow zyla w luksusach i jeszcze 500 f miesiecznie jej zostawalo :D Do tego prawie w ogole jezyka angielskiego nie zna, no a teraz siedzi juz 6 miesiecy i jakos nie jedzie do tego raju... Nie, zebym sie z kogos smiala, ale na Boga jak mozna komus taki kit wciskac, no kurde...

Gość gość
nawet jak ci ludzie nic nie odlozyli, to przynajmniej cos zobaczyli, inny kraj, poznali interesujacych ludzi/albo mniej interesujacych/ poduczyli sie jezyka i maja jedno wiecej doswiadczenie zyciowe a wy siedzicie w PL , nigdzie nie byliscie , gowno widzieliscie i szlag was trafia ze ktos gdzies byl

Gość gość
No właśnie ;) może chciała ci nosa utrzeć i jej się udało, strasznie się tym podniecasz. Raczej łatwo poznać, że ktoś koloryzuje.

Gość gość
z doswiadczenia wiem, ze jesli ktos sie czym przesadnie chwali to jest w tym wiecej fikcji niz prawdy. I chodzi tu glownie o kazdy aspekt zycia w ktoym mamay do czyninai z kasa.:)