Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

Chce byc juz w tej ciazy!

Polecane posty

Ju od 3 mies staramy sie o dziecko i bez skutku..pod koniec lutego odstawilam tabl antykonc jsk myslicie bedzie teraz problem z zajsciem tak bardzo sie boje..

Gość gość
"Już od 3 mies staramy sie o dziecko" JUŻ? Myślałaś JUŻ o in-vitro? :classic_cool:

Gość errteeeee
spokojnie może za bardzo chcesz, tak czasem bywa że jak się ktoś nastawi to ma problem. Jestem w ciąży zaczęliśmy się starać z myślą jak będzie to będzie i trafiliśmy za pierwszym razem:P

Wiem ale gdybym nie brala kiedys antyk hormn i nie chorowala na zapalenia jajnika to bym sie nie przejmowala a tak boje sie ze nie bede mpgla miec dzieci

Gość gość
Masz 20lat, nie masz ślubu, nie mieszkasz z facetem, nie wiesz kto to Kafka i Szulz, ludzi na forum pytasz czy pociągasz swojego faceta i masz takie parcie na dziecko? Dodatkowo chcesz zostać kurą domową. Jaki Ty chcesz dać przykład swojemu dziecku? Czego chcesz go nauczyć? Taki sam tępak wyrośnie z tego Twojego dzieciaka jak i z Ciebie wyrósł.

Gość errteeeee
jak masz takie obawy to idź do lekarza i zrób sobie badania moja Kuzynka starała się 5lat, oboje byli zdrowi, za bardzo chciała Pewnego dnia wróciła z Poznania zapłakana powiedziała, że kolejny lekarz potwierdził, że są zdrowi, upiła się (a przez 5lat nie tykała alkoholu), przeleciała męża i zaszła w ciążę:D

Gość gość
Masz w ogóle maturę? :o

Gość gość
3 miesiace staran. Dziewczyno jestes nie powazna. Ludzie staraj sie latami a Tobie po 3 miechac nie wychodzi i dramat. No nie zalosna jestes. Radze Ci najlepiej jedz juz do najblizszej kliniki in vitro to juz najwyzszy czas. Nie ma co dluzej czekac. Jestescie bezplodni.

Gość gość
I nie wiesz kto to jest Kafka i Szulz??? :o

Gość errteeeee
dajcie jej spokój a czy to ważne ile ma lat? KTOŚ NA NASZE EMERYTURY MUSI PRACOWAĆ dziewczynie 3 raz się nie udało i jest zawiedziona ma prawo napisać swoje żale u mnie lekarz powiedział, że jak po pół roku nie zajdę w ciążę to dostanę skierowania na badania

Kafka to taki ptak , w kominach mieszka . A do Milki - masz rację na forum możesz pisać co chcesz .

Gość gość
Takie debile nie powinny się rozmnażać. Natura wie co robi.

Gość gość
Następny tępak. :o Ptak to kawka. :o

Tępak nie tępak fonetycznie brzmi tak samo . A ty lepiej innym iq nie sprawdzaj bo na tym to trzeba się rozumieć ok

Gość gość
Rozumieć się na czymś? :o :o :o :o :o

Gość gość
czym ty sie przejmujesz jak za kilka miesiecy nie wyjdzie to wtedy do lekarza!!!! a co ja mam powiedziec mam 29lat 3 razy poronilam wiesz jak ja sie czuje na impreazch rodzinnych? wiesz jak sie gapia wszyscy na wsi na moj brzuch, bezczelnie???? ja sie czuje jak nie kobieta, nie potrafie dziecka urodzic, tego co moze kazda kobieta ja nie moge, wczoraj bylam na imieninach, male dzieci, tylko ja kobieta?????? wrak, mialam ochote uciec

Gość gość
Ile wczesniej używałaś zabezpieczenia hormonalnego.

Gość gość
2-3 lata

Gość gość
to teraz juz nie masz co marzyc po tabsach o ciazy! a poza tym 20lat i rozpaczasz juz ze w ciaze nie zachodzisz!? co za pustak!!!!!!! jak ty masz zamiar wychowac to dziecko? gdzie zamieszkasz z chlopakiem po porodzie? najpierw mysl glowa a nie c**a i nie mysl ze dziecko to tylko rozowiutki bobasek do zabawy. nawet nie wiesz ile takie dziecko 'kosztuje'. wszystkie pieluchy, zupki itp. zarabiasz cos? zastanow sie porzadnie!

Ja bralam tabletki przez ponad rok ale nie mialam wyjscia bo co miesiac ladowalam na pogotowiu bo umieralam z bolu jak byl okres a teraz jak odstawilam to mam leki na pms i mam tylozgiecie macicy dlatego mam besne miesiaczki mam nadzieje ze ro wszystko nie wplynie jakos na plodnosc ostatnio mialam robione badania na niedoczynnosc tarczycy bo mialam dlugie cykle i skapy okres ale byla lekko zawszyszona prolaktyna lae lekarz mowil zenie ma powodu do obaw ja juz sama nie wiem

Gość gość
Do goscia z 10,00 Czy to czasem nie była spirala mirena lub gyne fix.

Gość gość
Mika3334- My staramy sie od roku w tym wykryto u mnie PCOS zaniknela mi miesiaczka i lykalam leki 1.5 zeby wogole mec @. Tabletki bralam przez dwa lata na rok przed planowaniem dziecka je odstawilam no ale jak pisalam @ zniknela mi od wtedy. Po 10 miesiacach staran wykryto u mnie torbiel i dalej przez miesiac antykoncepcje. I wiesz odstawilam je i zaszlam w ciaze... Niestety w 6 tyg ciazy poronilam. Nie martw sie glowa do gory. Wiem co czujesz jedni mowia ze to tylko 3 miesiace ale ten kto sie nie stara i nie chce miec dziecka niewie co to znaczy. Ja panikowalam juz po miesiacu. Pierwsze pol roku bylo straszne ciagle testy obserwacja itd. A teraz nawet niewiem kiedy zlecial ten rok. Glowa do gory i nie martw sie. Pamietaj ze 50% kobiet i az 50% mezczyzn jest bezplodnych...

Gość gość
Co za bzdura. Pojęcia nie masz co to znaczy być bezpłodnym.

Dziękuję mam nadzieje że i tobie i mi sie uda ..to jest takie niesprawiedliwe że niektórzy narzekają że w ciąży są inne tych dzieci nie chcą i wyrzucają a jeszcze inne usuwają ciąże a ja dla mnie te 3 mies są okropbe wiem że to krótki czas ake dla mnie posiadanie dziecka to moje największe marzenie i nic tego nie zmieni mam nadzieje że te tabl i zapalenia nie maja wpkywu na to ze nie moge zajsc bo chyba bym sie zalamala..

Gość gość
Sorki mialo byc nieplodnym a dokladnie miec problemy. Widze ze wszedzie znajdzie sie taki nie mily gosc... Mika nie marw sie. Napewno wszystko bedzie dobrze. Robisz testy owulacyjne? Obserwujesz swoj cykl? Ciekawe czy wogole dochodzi do owulacji u Ciebie

Gość gość
Oczywiście, że posiadanie dziecka to twoje największe marzenie, bo ty nie masz absolutnie żadnych ambicji. Z matki bierzesz przykład? A Ty wyżej skorzystaj czasami ze słownika ortograficznego.