Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My prawiczki powinniśmy odpuścić w miarę atrakcyjne dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Nawet te "przeciętne". Nasze miejsce jest przy kobietach brzydkich. Powiedzmy sobie szczerze. Żadna, nawet przeciętna i normalna dziewczyna nie zechce prawiczka 25+. Ponadto, dla osób w wieku reprodukcyjnym, jest nadwyżka mężczyzn, natomiast dla osób po wieku reprodukcyjnym nadwyżka kobiet. Zatem powinniśmy szanować to, co mamy, a szukając brzydkich żon zachowamy się uczciwie wobec świata. [cześć]

Gość gość
popieram

Gość gość
kolejna prowokacja sfrustrowanej samotnej panny :P

Gość gość
to przeciez cream* :o

Gość gość
co za głupoty tu wypisujecie! jak naprawdę podoba mi sie jakiś facet, to mam w d***e czy to prawiczek czy nie!!!

Gość gość
co wy macie do tych prawiczkow? naprawdę nie rozumiem! każdy chłopak nim przecież był!

Gość gość
28.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość co za głupoty tu wypisujecie! jak naprawdę podoba mi sie jakiś facet, to mam w d***e czy to prawiczek czy nie!!! X Ale ty nie jesteś atrakcyjna, albo nie jesteś normalna, albo co gorsza jedno i drugie. :o

Gość gość
oj zdziwilbys sie gdybyś mnie zobaczył. to ludzie wykreowali ten idiotyczny pogląd, na pewno wiele osob uważa tak jak ja ale sie do tego nie przyzna. gosciu wyżej- według ciebie facet jest smieciem dopóki nie przeleci dziewczyny? wtedy każdy by nim był. To chore!

Gość prawiczandra82
Twój wybór. Ja jednak wolę dziewczyny które dobrze wyglądają

Gość gość
gość co wy macie do tych prawiczkow? naprawdę nie rozumiem! każdy chłopak nim przecież był! ccc J****a obrończyni prawiczków!

Gość gość
nic bym się nie zdziwił, niezależnie od twego wyglądu, bo po twoich postach wnioskuję, żeś w rynsztoku wychowana, a zakładając że uważam prawiczków za śmieci dowodziz braku inteligencji, bo sam jestem pragmatycznym prawiczkiem i autorem tematu... Niezależnie od twojego wyglądu wnioskuję, że osobowość masz paskudną...:o

Gość gość
ja wyglądam dobrze. prawiczki- nie dziwcie sie że ludzie uważają was za śmieci, skoro sami sie za takich macie. Z wami nie da sie normalnie rozmawiać, zachowujecie sie jak gowniarze

Gość gość
prawiczandra. prędzej, czy później obudzisz ię z ręką w nocniku z takim podejściem.

Gość w tych czasach coraz trudniej
stracić prawictwo bo kobiety chcą doświadczonych, więc tworzy się błędne koło

Gość gość
uważasz że jestem wychowana w rynsztoku dlatego że mam kulturę i szacunek dla każdego człowieka???

Gość gość
dziewczyna która odrzuca wspaniałego faceta tylko dlatego że jest prawiczkiem, według mnie nie jest nic warta

Gość gość
gość ja wyglądam dobrze. prawiczki- nie dziwcie sie że ludzie uważają was za śmieci, skoro sami sie za takich macie. Z wami nie da sie normalnie rozmawiać, zachowujecie sie jak gowniarze xxxxx Określasz kilkumilionową grupę osób poprzez pryzmat kafe :P Lepiej wyjdź do ludzi

Gość gość
Przytoczę, co napisałaś: "co za głupoty tu wypisujecie! jak naprawdę podoba mi sie jakiś facet, to mam w d***e czy to prawiczek czy nie!!!" Zwróć uwagę na interpunkcję!!! Zwróć uwagę na stylistykę!!! I zwróć uwagę na słownictwo!!! Tyle w temacie!!!:o

Gość gość
po prostu zdenerwowaliscie mnie. Napisałam tylko to, co myśle.

Gość gość
2013-07-28 10:21:59 [zgłoś do usunięcia] gość po prostu zdenerwowaliscie mnie. Napisałam tylko to, co myśle. X Jako autor tematu zaznaczam, że tutaj nie ty jesteś od tego, żeby się denerwować. Żebyś wiedziała, jak ja się uniosłem i ani jednego błędu nie popełniłem, ani przekleństwa nie napisałem. A jetem tak zdenerwowany, że gdybyśmy gadali w realu, to chyba bym cię laską zbił. :o

Gość gość
Tylko, ze ta dziewczyna wyzej ma racje. A nie mozecie po prostu udawac, ze nie jestescie juz prawiczkami? :P

Gość gość
28.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tylko, ze ta dziewczyna wyzej ma racje. A nie mozecie po prostu udawac, ze nie jestescie juz prawiczkami? jezyk.gif x Co by to niby dało?

Gość gość
Poza tym, jak ona ma rację, to ja siedzę teraz na księżycu.

Gość gość
Poza tym zapomniałem dodać. Atrakcyjna/przeciętna dziewczyna na 99% dziewicą nie będzie, a wiadomo, że dla prawiczka to tylko dziewica, albo wdowa...

Gość gość
A dlaczego dla prawiczka tylko dziewica? Sa 18 letnie dziewice nawet. I daloby to to, ze za sprawa swojej wyobrazni uwierzylibyscie w siebie nieco.

Gość gość
Bo niedziewica dla nas jest skalana po prostu. To nie materiał dla nas.

Gość gość
Aaa okej, wiec juz wszystko rozumiem. Nie pomoge kretynom :D

Gość gość
Dlaczego od razu kretynom?

Gość gość
A moze kretynowi. Dlatego, ze postanowiles sobie, ze mozesz byc tylko z brzydula na podstawie tego, ze jestes prawiczkiem w wieku 25 lat- to po pierwsze. A po drugie zaczales gadac cos o skalaniu. Wiec jak poznajesz kobiete to pytasz odrazu o to czy jest dziewica i mowisz jej o tym, ze jestes prawiczkiem? A jesli ona odpowiada, ze juz nie jest dziewica to oznajmiasz iz nie jest ona materialem na dziewczyne dla ciebie? Opowiedz mi o tym.