Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My prawiczki powinniśmy odpuścić w miarę atrakcyjne dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość
Ja odpuscilem sobie wszystkie, poza tym dzieci nie chce miec wiec nie widze snesu by szukac d**y 🖐️

Gość gość
Najważniejsze to mieć kasę. Masz kasiorę to i prawikiem długo nie pozostaniesz.

Gość gość
kocham tematy o prawiczkach na kafeterii, uwielbiam czytac te kretynskie wypowiedzi zakompleksionych prawikow!!! :D :D :D

Gość gość
Ja też sobie odpuściłem. Nie będę harować na coś co inni mają ot tak właściwie z przypadku. Jak nie jesteś "fajny", przystojny, zabawny to lepiej idź i się utop człowieku bo spędzisz wiele lat samotnie a wszelkie próby zainteresowania soba dziewczyn zostaną odebrane jako molestowanie.

Gość gość
Hmmm dlaczego? Oto dlaczego: 1) Jak napisałem wyżej, żadna normalna i atrakcyjna kobieta nie zechce prawiczka po 25 rż, a jeśli zechce, to znaczy, że jest zaburzona, a takie omijać szerokim łukiem. 2) Jak napisałem wyżej, wśród osób w wieku reprodukcyjnym jest deficyt kobiet. 3) Jak napisałem wyżej, ładna na 99% nie będzie dziewicą. 4) Brzydka, po ślubie nie będzie się puszczać... 5) Kobiety atrakcyjne są przeznaczone poligamistom (taka jest natura).

Gość gość
"Brzydka, po ślubie nie będzie się puszczać..." x Żebyś się nie zdziwił :D

Gość gość
A moze kretynowi. Dlatego, ze postanowiles sobie, ze mozesz byc tylko z brzydula na podstawie tego, ze jestes prawiczkiem w wieku 25 lat- to po pierwsze. A po drugie zaczales gadac cos o skalaniu. Wiec jak poznajesz kobiete to pytasz odrazu o to czy jest dziewica i mowisz jej o tym, ze jestes prawiczkiem? A jesli ona odpowiada, ze juz nie jest dziewica to oznajmiasz iz nie jest ona materialem na dziewczyne dla ciebie? Opowiedz mi o tym. /// A moze odpowiedz na to a nie na jakis wymyslony post?

Gość gość
Wiec jak poznajesz kobiete to pytasz odrazu o to czy jest dziewica i mowisz jej o tym, ze jestes prawiczkiem? A jesli ona odpowiada, ze juz nie jest dziewica to oznajmiasz iz nie jest ona materialem na dziewczyne dla ciebie? Opowiedz mi o tym. X Do tego się nie odnioę, bo jeszcze nie miałem dziewczyny, ani nie szukałem.

Gość gość
Jak facet nie zamoczył to jest ścierwem wolałabym faceta co bywał z prostytutkami niż prawiczka.

Gość gość
"Wiec jak poznajesz kobiete to pytasz odrazu o to czy jest dziewica i mowisz jej o tym, ze jestes prawiczkiem?" x Przecież to widać jak na dłoni, gdy facet nie miał jeszcze dziewczyny. Jest nieśmiały, nieporadny, język mu się plącze i gada głupoty. Nie potrafi zabrać się za dziewczynę i ogólnie im starszy się robi tym gorzej dla niego.

Gość gość
Ja tam sie ciesze w tym roku przekraczam 30 lat wiec nic sie w moim zyciu nie zmieni cale szczescie

Gość gość
Ale nie rozumiem tych prawiczków, którzy mówią, że w ogóle odpuszczają sobie kobiety, bo to jest miganie się przed obowiązkiem, jakim jest założenie rodziny.

Jakim k***a obowiązkiem? A co jeśli ktoś np. jest bezpłodny?

Gość gość
obowiazek masz branie do japy swojego pana

Gość melvin
a ja też prawiczek. tyle że jestem niezdolny do odbycia stosunku no i która by chciała rodzinę z takim zakładać?

Gość gość
A co jeśli ktoś np. jest bezpłodny X To może przygarnąć cudze.

Gość melvin
a dlaczego mam nie swoje dziecko wychowywać. jak ktoś chce to proszę bardzo. skoro nie mam swoich i nie będe miał, to trudno. zalozenie rodziny to nie obowiazek.

Gość gość
No wiec skoro nie podjales takowej proby to gowno wiesz o kobietach (o ich toku myslenia), sugerujesz sie tylko kafeteria. Jestes mocno zakompleksiony.

Gość melvin
ja wierze w selekcje naturalna. nawet u zwierząt pewne osobniki zostają same

Gość gość
Nie jestem zakompleksiony, tylko znam swoje miejsce w szeregu. Piszę o brzydkich kobietach, przez szacunek dla zasady, że wygląd się nie liczy (rodzice mnie tak wychowali). Są ludzie zdrowi wewnętrznie. I są ludzie zdrowi na ciele. Jedni i drudzy powinni łączyć się w pary tylko ze sobą.

Gość gość
Prawiczki. To, co teraz napiszę może zabrzmieć śmiesznie, ale nawet jeśli (zakładając czysto teoretycznie) dostaniecie kiedyś kontakt od jakiejś ładnej dziewczyny (telefon,gg, cokolwiek), powinniście go niezwłocznie przekazać jakiemuś badboyowi i o niej zapomnieć. Tak będzie w zgodzie z naturą.

Gość gość
up

Gość gość
wróciłam. Uważam że jesli wy nie bedziecie sie szanować to nikt was nie bedzie szanowal

Gość gość
Czemu głupoty?

Gość gość
to oni piszą głupoty. Ja pisze prawdę

Gość gość
a tak w ogóle to śmieszy mnie ten temat. Że też ludzie nie mają większych problemów

Gość gość
"28.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość a tak w ogóle to śmieszy mnie ten temat. Że też ludzie nie mają większych problemów" A co? Powinni?:p

Gość gość
raczej miałam na myśli że nie powinni wymyślać tak głupich problemów:)

Gość gość
Głupich problemów? Forum: "Życie Uczuciowe". Temat w sam raz na życie uczuciowe...