Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dziewczynie, która nic nie umie zrobić w domu?

Polecane posty

Gość gość

Gotowac nie umie chyba, ze zapiekanke w mikrofalowce, sprzatac nie umie i nie chce sie uczyc bo jest leniwa

Gość gość
nie nadaje sie na żone ot co no chyba ze zarobisz tak dużo że stać was bedzie na pomoc domową

mi tam kucharka i sprzataczka nie potrzebna, ale ważne rzeczy cos tam umiała sobie zrobić i git. To już nie te czasy co 50 lat temu

Gość gość
Normalna dziewczyna

Gość gość
myślę że pasuje do Ciebie, jełopa który nie umie poprawnie posługiwać się polskim językiem.

Gość gość
a ty umiesz?

Gość gość
Omijać taką która jest lewa do prac domowych.

Gość gość
normalna kobieta liczy, że wszystko za nią ktoś inny zrobi :(

Gość gość
Kolejny tepy, biedny fagas, ktory szuka frajerki do yebania. Zarob sobie na sprzataczke twoich choojogniotow z dracha i mycia widelcow po twojej brudnej gebie albo obszczanego kibla i łoniaków w wannie smierdzacy gniocie biedaszybie.

Gość wooow
ze cos z nia nie tak. Gdybys napisal o facecie,ze nic nie umie robic w domu tez bym pomyslala ze cos z nim nie tak. Pamietam jak kiedys dziadek (zdrowy) skarzyl mi sie ze mu ciotka nie przychodzi odkurzac mieszkania i posprzatac...a tu taki balagan...Powiedzialam mu wtedy ze jest jeden przycisk na odkurzaczu...znajdzie. Normalny czlowiek powinien umiec zadbac o siebie i swoje otoczenie

Tak to jest jak rodzice rozpieszczaja gowniarzy w domu nic nie kaza im robic tylko kase na ciuchy wviaz daja i takie dziecko wyrasta na nieudacznika i tyle a w ciul takich dziewczyn jest co tylko po osiedlach lataja i grzyweczki poprawiaja a nawet podlogi umyc nie umia zwykle bezwartosciowe gowna

Gość gość
Ale facet ma inne zadania ludzie. On ma utrzymać dom i tak dalej. Kobieta ma o ten dom zadbać. Nie żeby zrobić z niej kurę domową ale takie oczywiste rzeczy jak ugotowanie, zrobienie placka.

Gość ha ha ha ha ha
gość Ale facet ma inne zadania ludzie. On ma utrzymać dom i tak dalej. Kobieta ma o ten dom zadbać. Nie żeby zrobić z niej kurę domową ale takie oczywiste rzeczy jak ugotowanie, zrobienie placka. c mowisz? ale teraz zaden facet nie chce utrzymywac, bo wtedy kobieta jest materialistka i chce kasy, wiec nie mydl oczu:D faceci teraz zadnych rol nie chca spelniac w zwiazku i nie spelniaja jako mezowie, a od kobiet wymagaja wiele

tyle myślę, że na garnuszku u rodziców będzie długo. choć niepowiedziane, ja umiem wokół siebie ogarnąć, a i tak tu jeszcze tkwię. i jeszcze to myślę,że może wmówić facetowi, że to taki nowy, feministyczny trend i to dlatego tego wszystkiego nie robi;)

Gość gość
Oczywiste rzeczy jak gotowanie, zrobienie placka hahahahaha. Ja lubię jeść kanapki, jajka, płatki, pyzy, ryż, sałatki i owoce, a jak ty lubisz coś innego na przykład lubisz placki, to wkraczasz do kuchni i robisz placka, proste.

Gość gość
No to sobie bierzcie takie niedojdy, broni wam ktoś. Będziecie na nie łożyć a one nic od siebie nie dadzą.

Gość gość
A ja mam wyyebane, wole sama siebie i dom utrzymywac a nie jeszcze prac i sprzatac po facecie,dlaczego mialabym to robic, skoro oboje pracujemy i tyle samo zarabiamy? Albo podzial rol w domu, sprawiedliwy, albo f**k it

Gość gośćo
Zawsze można ją nauczyć:)

Gość gość
Też nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym nic nie umie, a moze mężczyzna umie i zrobi. Utarlo sie jakieś dziwne przekonanie w umysłach polaczkow,ze kobieta ma być usluzna i chetna do pracy. Ją więcej pracuje niż mój mąż i nie zamierzam nikomu uslugiwac

Gość gość
też kiedyś nic nie umiałam :) teraz nawet umiem domy budować, dobrze gotuję, i takie tam.....:D nie rozumiem o co chodzi z tym sprzątaniem, praniem i gotowaniem bo uważam, że średnio rozgarnięty facet powinien umieć znaleźć czyste gacie w szufladzie lub samodzielnie przygotować sobie kanapkę, aby nie zdechnąć z głodu :) ale ja podobno mam wygórowane żądania.....:D