Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona82/*********

Zdrada za zdradę męża- mentalność mężczyzn

Polecane posty

Gość Franki bez kochanki
" AUTORKA ma k***w w domu tak wygladaja FAKTY" nie sposób zaprzeczyć. ale......... uważając, że: QRWA QRWIE ŁBA NIE URWIE, też taką chce się stać.... :(

Gość Franki bez kochanki
"Jeśli chcecie dalej razem tworzyć związek, a takie coś ułatwi Ci przebaczenie to może to jest i metoda?" To jest kolejny przykład nierozumienia zwrotów, którymi posługuje się (pewnie odtwarzając innych) sporo ludzi nie tylko na kafeterii.... Ludzie przebaczają ZABÓJCOM swojego dziecka. Ale przecież nie dlatego aby z nimi być, ani też nie dlatego, że TEŻ zabili dziecko ZABÓJCY. :(

Gość gość
piszesz sama do siebie czy jestes komentatorem na etacie kafe.pl

Gość Franki bez kochanki
Drogie DZIECKO, posługujące się nickiem pozwolę sobie udzielic Ci pewnej rady..... Poczytaj więcej, z wiekszą uwagą, ZANIM założysz nowy topik..... ;)

Gość Paweł88
Kobiety to najokrutniejsze spośród zwierząt.

Gość gość
Głupio zrobilaś,powinnas go zdradzic i poinformowac po calym zajsciu.

Gość gość
kobiety najokrutniejszE?:D facet zdradzil a Ty masz czelnosc tak mówic? dobre

zemsta za zdradzenie to nie seks z jakims tam facetem, zemsta za zdrade to inna milosc.

Gość Franki bez kochanki
, "Kobiety to najokrutniejsze spośród zwierząt." - zgadzając się z Tobą, muszę jednak dopowiadzieć...... podobnie jak mężczyźni....... Mówiąc WPROST: LUDZIE to coś innego niż zwierzęta!!!!!!!! KAŻDY JEST TAKI JAKIM STWORZYŁ GO BÓG. ALE NIEKTÓRZY (dotyczy WYŁĄCZNIE ludzi) są JESZCZE GORSI!!!!!!!!

Kochana witam w klubie, moj mnie zdradzil z ludzimi ze Zbiornika, odpowiedzial na jakis anons na tym portalu, zostawil mnie z poltorarocznym dzieckiem chorym na bialaczke. Zakochal sie w tej babce z tego trojkacika, babka w moim wieku z dwojka dzieci i mezem, obiecala mu ze odejdzie od meza i bedzie z nim. Wie sama o naszej sytuacji jednak gowno ja to obchodzi, a chlopak zakochal sie w niej bez granic, wyzywa mnie przez znajomych, kazal mi i dziecku zdychac. Po wieloletnim zwiazku dowiaduje sie ze jestem niczym, oprocz tego jestem sama z chorym malutkim chlopczykiem. Nie kontaktuje sie z nim zreszta nawet bym nie miala jak, bo mnie zablokowal wszedzie, zdrada boli, nie wiem co bedzie dalej, myslalam ze chociaz losy dziecka beda go interesowaly a tu wielkie gowno.Szok siedzi mi w kosciach i moge powiedziec tyle, faceci to swinie, jednak kobiety nie sa lepsze, jestem tylko ciekawa jak to bedzie kiedy maz kochanki mojego ex dowie sie co planuje zonka...mam nadzieje ze sie dowie i mam nadzieje chociaz zle nie zycze, ze im sie nic nie uda a on zrozumie kiedys w jakiej podlej sytuacji nas zostawil...

Gość Franki bez kochanki
, umownie 1.... "Głupio zrobilaś,powinnas go zdradzic i poinformowac po calym zajsciu." głupio robisz..... bo jesteś GŁUPIA!!!!!!!!!

Gość Franki bez kochanki
- fajny nick, nieadekwatna wypowiedź.... :( "zemsta za zdradzenie to nie seks z jakims tam facetem, zemsta za zdrade to inna milosc" ja pierd. - powtarzając za klasykiem..... oczyma wyobraźni....... już widzę....... to musi byś QREWSKO DOWARTOŚCIUJĄCE dla faceta, kiedy STAJE SIĘ NARZĘDZIEM zemsty. :( :( :( :(

Gość Franki bez kochanki
, "Kochana witam w klubie" - może jestem KOMPLETNYM IDIOTĄ, ale naprawdę nie mam najmniejszego pojęcia o jaki klub Ci chodzi. Oświeć mnie!!!!!!!

Gość gość
"Jestem facetem, więc pewnie moje zdanie nie zaważy w temacie, ale..... Gdy kobieta chce zdradzić męża w odwecie za zdradę świadczy to tylko o niedorosłości. Piszesz o miłości do męża. Tego którego poznałaś i poślubiłaś. Tego który zdradził nienawidzisz. To ten sam facet tylko zrobił ci świństwo. Może inaczej. Zrobisz to. Zdradzisz. Po wszystkim zamiast poczuć ulgę poczujesz się podle. Będzie cię to męczyć Mega Kaem prze długi czas. Może i udałoby się naprawić relacje z mężem ale po tym fakcie nie będzie przebacz. Wszystko zostanie uwalane w gównie. On, ty, dziecko. Jeżeli coś chcesz zrobić dla dobra dziecka, to na pewno w ten sposób nie naprawisz tego wszystkiego. Po czymś takim dla wszystkich pozostaniesz zwykłą zimną wyrachowaną suką. To mąż pomimo że cię zdradził pozostanie jako ofiara na placu boju. Ty będziesz dla wszystkich zła i wyrachowana. Bez uczuć, wstydu i bez jakiegokolwiek współczucia. Odwrócą się od ciebie znajomi i bliscy. Kto cię poprze za to co zrobisz ? Twoje dziecko ? Proponuję chwilę zastanowienia i rozwagi. Podjęłaś decyzję irracjonalną pod wpływem żalu i w gniewie. Gdy chwilę ochłoniesz i pomyślisz trzeźwo sama stwierdzisz że takie coś nawa człowieka obrzydzeniem. To tak jak prostytutka sprzedaje swoje ciało obleśnemu facetowi. Czy ona to lubi ? Czy jej to sprawia radość ? Nie wiem. Nie pytałem. Nie znam prostytutek. Ale podejrzewam że one też pragną raczej uczucia. One już nie cofną czasu. Choć pragną tego jak nic innego w świecie. Jak spojrzysz w swoje odbicie w lustrze ? Będziesz mogła sobie spojrzeć prosto w oczy i powiedzieć że byłaś wspaniała ? Że dziecko może brać przykład z mamy. Że jesteś dla niej wzorem cnót ? Pomyśl i podejmij słuszną decyzję, żebyś [później nie żałowała tego o postanowisz. To twoje życie nie moje. Nie jesteś moją żoną. Mnie to nie zaboli. Ale na pewno przekreśli wasze relacje i ciągu dalszego nie będzie." odwieczny szantaż facetów. my mamy dziecko i dla jego dobra wybacz mi że pukam inne! ja jestem silniejszy i mądrzejszy, jak was zostawię to będziesz miała przesrane! więc mi wybacz i buduj ze mną relacje

Gość gość
Że dziecko może brać przykład z mamy. Że jesteś dla niej wzorem cnót ? Uwielbiam takie komentarze, bo to kobieta ma zawsze świecić przykładem i być wzorem cnót wszelakich, istne średniowiecze, a niby równouprawnienie mamy hahaha I wcześniej było jakaś wzmianka o obleśnym facecie, a przecież autorka wyraźnie napisała o PRZYSTOJNYM mężczyźnie. I od razu porównania do prostytutki boskie nie wiem jak można nie odróżniać seksu dla przyjemności od prostytucji, bo przeważnie te które to uskuteczniają to najczęściej dziewczyny, które mają nóż na gardle, są na skraju ubóstwa, albo są brutalnie zmuszane do tego poniżającego i upodlającego aktu, wszystkie mają zszarpaną psychikę, w Szwecji są one uznawane jako ofiary przemocy fizycznej oraz psychicznej i korzystanie z ich usług jest surowo karane i zabronione. Polecam przeczytać artykuł: http://pismozadra.pl/archiwum/zadra-10/444-ulice-bez-prostytutek

Gość Franki bez kochanki
gościu, zwącym się również .... napisałes tak SIERIOZNO i normalnie, że albo ktoś przyjął to jako COŚ NATURALNEGO, albo nie zrozumie NIGDY!!!!!! ......bez wzgledu na to ILE RAZY POWTÓRZYSZ..... .....chciałbym aby było inaczej...... ....ale to są tylko moje pobożne życzenia...... ;)

Gość Franki bez kochanki
" to kobieta ma zawsze świecić przykładem i być wzorem cnót wszelakich, istne średniowiecze, a niby równouprawnienie mamy hahaha" Nie chciałbym obrażać kobiet..... .....ŻADEJ KOBIETY..... Nie jest moja intencja obrażanie także autorki tych słów. ale........ UDERZ W STÓŁ, a nożyce się odezwą????????? STEREOTYPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....ciemnogrodzkie....... Nie wiem jak tam u WAS, ale u nas....... "wzorem cnót wszelakich" dla dziecka są RODZICE!!!!!! Być może dla Ciebie jest to równoznaczne z TATA i MAMA. Dla mnie NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Franki bez kochanki
....COBY BYĆ LEPIEJ ZROZUMIAŁYM..... "córka ma 8 lat, nie bardzo chcę odbierać jej codzienną obecność ojca, zwłaszcza, że mają dobry kontakt. Ustaliłam z mężem, że nasze relacje będą ograniczać się do wspólnego mieszkania i prowadzenia gospodarstwa domowego" Trzeba być KOMPLETNĄ IDIOTKĄ aby za takowe uważać 8 letnie dziecko...... :(

Gość panna bez dziecka
w dobie gumek naprawdę nie taka zdrada straszna jak ją malują

Gość Franki bez kochanki
przyjmij jakąś jedną, SPÓJNA wersję........ "Dziecko potrzebuje ojca, a ja nie dam rady mieszkać z nim pod jednym dachem i żyć w poczuciu skrzywdzonej i zdradzonej kobiety." "Wie sama o naszej sytuacji jednak gowno ja to obchodzi, a chlopak zakochal sie w niej bez granic" - kolejne dwie sprawy. KAŻDY CZŁOWIEK ma świadomość, że są ludzie SZCZEGÓLNIE DOŚWIADCZENI przez los. Czy należy LUDZI potępiać za to tylko, że "bliższa koszula cialu"? Kompletna bzdura!!!! Oczywistym jest natomiast fakt, że jeżeli NIE JESTEM W STANIE PRZEŻREĆ, to lepiej resztki dać ubogim niz wyrzucić na smietnik. :( I druga sprawa..... "chlopak zakochal sie w niej bez granic" - NIC na to nie poradzisz!!!!! Czy wolałabyś aby facet zakochany BEZ GRANIC w innej UDAWAŁ, że jest zakochany w Tobie? Jeżeli facet KOCHA CIEBIE a bzyknął sobie jakiś TOWAR, to LEPIEJ aby złapany nawet za rękę twierdził, że to nie jego ręka. Jeżeli natomiast ZAKOCHAŁ SIĘ, to MUSISZ przyjąć to do wiadomości...... :( ....bez względu na to jak bardzo to Cię dotknęło...... :(

Ty Franek masz jeszcze jakieś zajęcie w życiu?

Gość Franki bez kochanki
[panna bez dziecka]' "w dobie gumek naprawdę nie taka zdrada straszna jak ją malują" Zakładajc, że masz wiecej niż lat 14 pozwolę sobie (z pozycji starszego kolegi) odesłać Cię do google....... Być może nie wiesz jeszcze tego ale ERA GUMEK zaczęła się duuuuuuużo wcześniej przed Twoja era. ZDRADA była i pozostanie ZDRADĄ, bez względu na to czym ZDRAJCA owinie swojego fiutka...... :( A Ty drogie DZIECKO zwiące się PANNĄ też kiedyś dorośniesz........

Gość gość
Ty Franek masz jeszcze jakieś zajęcie w życiu?" X ma, powilanie i misje na kafe kurffff

Gość Franki bez kochanki
"Ty Franek masz jeszcze jakieś zajęcie w życiu?" Nie!!!!!! ABSOLUTNIE nie!!!!!!! JEDYNYM moim zajęciem jest zajrzenie OD CZASU O CZASU na kafeterię i POCZYTANIE tego, co piszą inn, ;Ci którym SIĘ WYDAJE, że BŁYSZCZĄ....... :( ... a ja, w ramach ćwiczeń, próbuję ich sprowokować do pisania tego co myślą.... zamiast KOMPILOWANIA tego co myślą inni....... ;)

Gość Franki bez kochanki
[gość}, nie do końca rozumiem dlaczego ktoś, kto sam siebie traktuje podmiotowo, nie jest w stanie wymyslić BYLEJAKIEGO nicka..... ??????????????????????????? ...który nadawałby mu cechy jakiegoś KONKRETU....... ALE NIECH TAM JUŻ BĘDZIE....... mam świadomość tego, że są i tacy ludzie, którzy nie są w stanie wypowiedzieć NICZEGO we własnym (nawet zakamuflowanym??????) imieniu...... "ma, powilanie i misje na kafe kurffff" zostałem rozszyfrowany..... :( a przecież i tak wiadomo, że był ZAMACH...... :(

Gość mydelko Fa tra la la
podam ci mentalnosc mezczyzn: dobrze opisana zostala w szwajcarii gdy koles zamknal w swojej piwnicy corke zeby z niej zrobic swoja kochanke w tajemnicy przed zona... OT - prawdziwy mezczyzna :P, :P, :P

Gość gościówkaa
A mnie się podoba to co pisze Franki :) Chyba jedna z nielicznych osób na kafeterii, która używa mózgu...i potrafi stworzyć kilka zdań podrzędnie złożonych w jednym poście ;)

Gość gość
Zdrada to cios ,a właściwie obraz związku.Wybaczyć czy nie,puścić się w odwecie-NIE MA ZNACZENIA,bo i tak w każdej z tych sytuacji człowiek czuje się podle.Ja zrobiłam tak:odeszłam,zapomniałam,wyciągnęłam wnioski.Ale niestety,już nie ufam,nie potrafię.......

Gość Mąż31
Nie rób mu tego, my faceci bardzo ciężko znosimy zdradę ze strony swoich kobiet, jesteśmy bardziej wrażliwi od Was. Poza tym gdy kobieta zdradza to jest coś strasznego, gdy facet zdradza to jeszcze można zaakceptować - takie są normy w każdym cywilizowanym społeczeństwie. Nie rób tego, bo on potem będzie się brzydził iść z tobą do łóżka.

Gość gość
Poza tym gdy kobieta zdradza to jest coś strasznego, gdy facet zdradza to jeszcze można zaakceptować - takie są normy w każdym cywilizowanym społeczeństwie. x x wiedza i madrosci rodem z kafeteri.pl :ogon sie facet