Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

małe piersi są cudowne ! opinie mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
bo duże są fajne, wole np duże i mniej jędrne niż małe i stojące. Duże- więcej do masowania, fajnie dyndają podczas sexu, sex na hiszpana, można się na nich położyć głowę jak na poduszce, wtulić głowę między nie.

Gość gość
Jestem mezczyzna i podzielam zdanie kolegów, małe no cóż, jeśli kobieta nadaje sie do związku to mozna zaakceptować,co nie znaczy że będą nas pociągać.Taka natura ze wolimy to co najlepsze w kobiecie jeśli chodzi o wygląd (biust, pupa, talia,długie i proste nogi,piękne grube lsniace wlosy)

Gość gość
To tak jak z fiutem lepszy duży nie

Gość merry66
ja mam średnie piersi, rozmiar C, ale nie chciałabym mieć mniejszych. Co prawda jest czasem kłopot przy bieganiu, no i faceci się często gapią, ale to jest część mojej kobiecości i nawet sama bardzo lubię dotykać je, masować, albo po prostu patrzeć sobie w dekolt, więc facetów rozumiem ;D

Gość gość
lubie takie piersi ze zajmuja cala dlon roz .D E mozna sie pobawic i jest co calowac male to ziele angielski

Gość gość
Milka3334 nie mam pojęcia skad masz takie poglądy. Owszem biust jest ważny i dodaje uroku ale to wcale nie znaczy że patrzymy na nie z pożądaniem i nic innego się nie liczy. Nawet dziewczyna bez biustu może wzbudzić zachwyt (o ile nadrabia piękną twarzą). Lepsze zwisające duże niż zwisające małe. Nie czarujmy się,małe piersi również podlegną grawitacji.

Gość gość
no tak jak z fiutem, racja, faceta jak kocham, ale nie ma się czym szczycić no to jakoś zaakceptuje, ale wiadomo lepszy duży, najlepiej 17-19cm i gruby, tylko pomarzyć ;p

Gość gość
Dla mnie idealem piersi jest pelne B ale ladne C lub nawet D tez jest ok z drugiej strony literka nie oznacza bezposrednio wielkosci biustu prawda. Najlepsze sa takie ktore ladnie mieszcza sie w dloni i nie sa obwisle bleee.

Gość gość
Jestem kobieta i wiem, ze zadne male nawet najberdziej stojce piersi nie zastapia duzym albo przynajmniej wiekszych niz A czy B Nie ma sie co oszukiwac.... duze zawsze bedzie przyciagalo... Ja zawsze twierdzilam, ze powieksze sobie piersi ale po latach kompleksow, dolow doszlam do wniosku ze duze piersi akurat do mnie by nie pasowaly, taka moja osobowsc i styl bycia. Ale wiem, ze duze jest piekne i nie ma se co czarowac na to ze male sie nie starzeja, starzeja-jeszcze gorzej niz te wieksze. Pozdrawiam wlascicielka rozm. A

Gość gość
jestem facet i odp na pytanie, nie nie są, male nie sa ladne tyle w temacie, zonka ma rozmiar E

Gość gość
w realu nikt się nie przyzna ale faceci bez wyjatkow kochaja wieksze...moga zaakceptować małe bo przeciez lepszy wrobel w garsci ale ja tam sie przyzwyczailam do malych i nie lubie sobie wmawiac tak jak ty autorko a nawet dowartosciowac . zbieram na operacje i bede piekna;P

Gość gość
biedna jestes ze taki maly biust ale moze troche urusna sa faceci co lubia male piersi i gardza duzym biuste

Gość gość
"można się na nich położyć głowę jak na poduszce" A nie położyła ci żadna dama stopy na jądrze z impetem lekkim? Nauczcie się k***a, że nasze piersi to nie są poduszki, uchwyty, wycieraczki, pocieraczki, czy ch wie co jeszcze. Jezu. Co za meżczyźni teraz, nic finezji.

Gość gość
ja tez sobie powieksze od przyszlego mca zaczynam odkladac na operacje

Gość gość
szkoda ZDROWIA i kasy na operacje spewnoscia masz jakis biust i jest piekny nie rob tego

Gość gość
heheh chciałabyś autorko, chciała!

Gość Ciekawsakaka
Tak jak rozmiar penisa minimalny to 17 cm. Jeśli facet takiego ma to ok.

No ja akurat mam maly biust ale moj facet go uwielbia(tak przynajmniej mi sie wydaje) uwielbia na nie patrzec i masowac lub calowac wrecz widac ze mu sie podobaja :-D ale z tego co widze to dla niektorych duze cycki sa wazniejsze u kobiety niz jej zachowanie intelekt czy twarz ranny :-D

Gość gość
a co myslicie panowie o push upach, ubierze dziewczyna i piersi wyglądają na c/d, ściąga stanik i wielkie rozczarowanie. Powinno się zabronić tego, to oszukiwanie facetów!

Gość gość
Nie mów że charakter wazniejszy od cyckow skoro sama o nich piszesz. Hipokrytka.

Gość gość
no tak..."uwielbia":)..lepiej jest miec cos niz nic....... gdyby tylko natrafił na moje cycki zapomniałby o bozym swiecie lacznie z toba.:P

Hmm i gdzie to równouprawnienie kobiety popatrzcie jakie to niesprawiedliwe faceci od razu widzą jak koboeta jest zbudowana chodzi o biust a my musimy isc z nimi do lóżka i dopiero wtedy wiemy jakiej wielkosci sa ich jaja no prosze was mezczyzni sa jak bez mozgu dla nich zawsze wazniejsza bedzie d**a:-D

Gość gość
Biust ma być okazały aczkolwiek nie olbrzymi.

Gość gość
To jest oczywiste ze zwracaja uwage na wyglad, a ty sie wczoraj urodzilas czy co ?

Oj watpie po co mu lala co ma tylko duze cycki do zaoferowania on musi tez miec o czym z nia pogadac:-D

Gość samica neandertalska
Przez lata borykałam się z kompleksem płaskiej klaty. Miałam niedowagę, przez co wyglądałam nędznie. Teraz trochę przytyłam i prezentuję się lepiej, jestem nadal płaska, ale już nie tak bardzo. Uważam, że żaden silikon nie zastąpi prawdziwego biustu, dlatego jestem przeciwna powiększaniu piersi. Poza tym to jest ciało obce, które trzeba co kilka/kilkanaście lat wymieniać. Miałam wielu adoratorów, którym moja płaska klata nie przeszkadzała. Znalazł się też osobnik, z którym wyszło coś więcej, i powiedział, że mu się moje ubogie wyposażenie podoba :D Jedyną ingerencją chirurgiczną, jakiej się podjęłam, była operacja nosa. Teraz ukrywam się w domu oczekując szczęśliwego dnia, w którym będę wyglądać normalnie... :(

Gość do milki
co cie obchodzą inni jak Twojemu facetowi się podoba Twój biust? po co to pytanie? teoretyzujesz czy masz coś innego na myśli? zapewniam Cię że Twój facet nie jest z Tobą dla Twojego biustu, nawet jeśli akurat taki uznawałby za ideał.

Gość gość
Na krosty to plaster a nie stanik.