Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

małe piersi są cudowne ! opinie mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
30-letnia kobieta nie powinna wyglądać jak nastolatka. Do małych cycków trzeba mieć odpowiednią figurę itp., więcej zachodu niż pożytku.

O wypraszam sobie takie teksty ja tępa ? A po czym to wywnioskowales hahaha nie bede z wami dyskutowac bo szkoda mojego czasu na takich baranów jak wy ludzie ogarnijcie sie ja na was nie naskakiwalam a wy robicie z igly widly hahahah

Gość gość
fakt dyskusja z toba nie ma sensu wiec w*********j oslico :D

Ja zakozylam ten topik i bede tu ile mi sie podoba a cb do pisania nikt nie zmusza. Czekam na dalsze opinie ;-)

Gość gość
A wejdzcie na su tam czasami nadaje malad*pka18,zaden facet jej sie nie oprze.Ma z***biste duze piersi a jest malutka i szczupla.Piekne cialo.

Gość gość
spadaj do swojego faceta niech ci pomaca te pryszce moze cos urosną

Gość dzięki małemu biustowi
30-letnia kobieta nie powinna wyglądać jak nastolatka. Do małych cycków trzeba mieć odpowiednią figurę itp., więcej zachodu niż pożytku. Ale jak wygląda, bo ma ku temu warunki to przecież cudownie! Młody, świeży wygląd.... kto się takim nie zachwyci?

Gość gość
same tzipy sie podszywaja pod facetow, kazdy zdrowy gosc uwielbia male cycki, cycek ma sie miescic w dloni, nie topic, kazda ladna piers bedzie sie podobac, ale piers a nie brak piersi czy wielkie wymiona

Gość gość
Małe piersi są uważane za wybrakowane, z tym się nie dyskutuje. Kobieta z biustem może być bardzo brzydka a faceta będzie miała, te ładniejsze z małym są poddawane osądom i czy warto się z takim kimś zadawać, do tego presja społeczna.

Gość gość
i co myslisz ze jak inna deska przyzna ci racje to dopiero ci ulzy ?? hahahahahahaaha

Gość gość
Niech zgadne jesteś dziewicą a facetów widujesz tylko na ulicy i w internecie? ty mala poczwarko ;)

Gość gość
Więcej mam amatorów na cycki i dojrzalszy wygląd niż ten świeży. Buzia się posypie a cycki jak u dziecka? Spadam stąd ;)

Gość gość
milka teraz siedzi w kącie i płacze, albo przegląda oferty powiększania piersi, a tak myślała, że się podbuduje huhu

Gość gość
Faceta może mieć, ale na pewno nie poszedł na jej piersi ;)

Mylisz sie mylisz i o to mi wlasnie chodzilo ze pisze tu do mnie lala z duzymi cyckami i broni ich jak nie wiem co a przy okazji atakuje bluzganiem mnie zamiast normalnie sie wypowiedziec to mnie ocenia .. Kazdy biust jest piekny wiec nie rozumiem po co tyle szumu ja chce tylko poczytac opinie moze troche z dystansem do tego podejdziecie

Gość hehehehehee
Oczywiście że są cudowne, ale czemu zadajesz takie pytanie na kafeterii? Gdzie siedzą same brzydkie cyce?

Gość gość
Podbudować to się może jak sobie powiększy.

Ja w porownaniu do cb nikogo tutaj nie obrazam a ty panoszysz sie jak kwoka jajko znoszaca:-D

Gość gość
milko przeciez to oczywiste, cycate brzydule bronia swoich wymion, gdzies pomiedzy odezwie sie jakis brzydki zboczek a ty wierzysz w te brednie sliczny cycus zawsze wygra, cycek ma byc jak malina!

Gość gość
A ja od zawsze mialam duze i piekne.Jako pierwsza dostalam miesiaczke i cycuszki teraz urosly mi szybciej niz kolezankom :) nie bylo faceta który by nie zwrocil na nie uwagi :)za to dosy często wypowiadali sie na temat dziewczyn bez biustu.. nie chcialybyscie tego slyszec.

Gość gość
"Kazdy biust jest piekny wiec nie rozumiem po co tyle szumu" - autorko skoro tak sądzisz, to dlaczego twój tytuł to "małe piersi są cudowne", lecz sie

Gość gość
Nie dajcie się wkręcać . Zobaczcie ile ta Milka ma dziś aktywnych topików .

Bo nie bylo takiego tematu na kafe albo byly w stylu mam male piersi pomocy no zenada a ja chcialam zobaczyc co sadza o takich piersiach inni a nie niedowartosciowane dziewczyny bluzgajace w kazdym poscie

Gość gość
milka nie pogrążaj się już, takie życie, masz małe i albo siebie zaakceptujesz, albo operacja, dowartościowywanie się tutaj ci nie pomoże

Kafeteria jest po to zeby te topiki zakladac a ze jestem tu od wczoraj to logiczne ze chce zobaczyc co pisza inni :-D

Gość gość
Mogą zaakceptować małe, ale wolą duże, Milka ;) zaobserowałam to u siebie po operacji. Puste to jak cholera, ale tak już jest, wygląd jest istotny.

Gość a ja jestem inny
Hej! Panowie! Proszę się nie wypowiadać w imieniu wszystkich facetów! Moja dziewczyna ma miseczkę A-jej piersi są jędrne, stoją, i mieszczą się w moich dłoniach- takie akurat. I uwielbiam je pieścić, całować, lizać, podgryzać, patrzeć na nie. Miałem kobiety biuściaste ale one mi się tak nie podobają jak takie małe i zgrabne. Mój kolega również pała uwielbieniem dla małych cycuszków. Dlatego nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. I współczuję tym co widzą u swojej kobiety tylko biust a dopiero później JĄ jako osobę.

Gość gość
no tak kolejny sfrustrowany gej

Gość gość
Ale z was buraki. Tylko cycki wam w glowie polaczki.

Gość gość
I jeszcze penisy .