Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KAŻDA KOBIETA PO ALKOCHOLU GOTOWA JEST ZDRADZIĆ?

Polecane posty

Gość gość

czy każdej puszczają hamulce po alk. nawet kochającej przykładnej matce jeśli podbije do niej jakiś przystojny bajerant ? i proszę o nie pisanie czegoś w stylu ,,tak jak każdy facet,, bo pytam się o kobiety.

Gość gość
Nie, nie kazda.. Te kochajace i KOCHANE, majace wsparcie w partnerze i swietny seks nie zdradza...

Gość Gjjghro
Nie! Ja jestem najlepszym tego przykladem ale i tak faceci Mnie olewaja. Wiec to sie nie oplaca. Jednak mam taki charakter :/

Gość gość
uważam, że to nie zależy od płci. Każdy z nas może zdradzić. Ja nie piję alkoholu zbyt często ale jeśli to robię to i tak zawsze kontroluję co robię- dlatego argumenty zdrady po alkoholu mnie śmieszą. Brzydzę się zdradą i nigdy bym tego nie zrobiła, wolałabym zostawić najpierw partnera/ męża i robić to na co mam ochotę, ale nigdy świadomie nie skrzywdziłabym bliskiej mi osoby.

Gość gość
ja nie wiem co to alkochol, ale po alkoholu mogłabym zdradzić, ale tylko wtedy gdybym była z kims kogo nie kocham, kto przestał się starać i jest p***ą

Co to takiego ten "alkochol", na litość Boską.:o

Gość gość
Każdy z nas może zdradzić Brzydzę się zdradą i nigdy bym tego nie zrobiła zaje-biscie :D

Gość gość
Ty tam wyżej czytaj ze zrozumieniem. Każdy może zdradzić - odnosiło się do zdania o kobietach i facetach, że to jest niezależne od płci, że może być to KAŻDY.

Gość gość
dziewczyna pijana d**a sprzedana !

Nie, nie każda. Chociaż po alkoholu widać kto ma w tym kierunku ciągoty :p

Gość gość
Każdy może zdradzić - odnosiło się do zdania o kobietach i facetach, że to jest niezależne od płci, że może być to KAŻDY. to ty idiotko czytaj ze zrozumieniem -autor jasno napisał ze na tym temacie rozważa tylko zdrady kobiet. po alkoholu ! i nigdzie nie pisze ze faceci nie zdradzają