Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu zrobić z seksoholikiem ?

co tu zrobić z seksoholikiem ?

Polecane posty

Co zrobić z niewyżytym facetem, który może się ze mną kochać cały dzień? Przecież mnie zajeździ za pół roku :P Ja już padam a on dalej może, nijak nie da się go zmęczyć. :)

Gość gość
oddaj go mi, ja jestem nimfomanką to się zabawię ;D

Gość gość
Trzymaj go dla siebie!! Toż to skarb, nie znajdziesz drugiego takiego!!

No trzymam go, ale czasem też bym chciała aby on padł :D

Gość gość
To wyznaczaj mu terminy. Np. : dwie godziny rano, dwie godziny w południe, dwie godziny wieczorem i ze 3, 4 szybkie numerki przed snem :classic_cool:

nimfomanka trzeba było brać przede mną :)

Gość Ryszard z Klanu
Pokochać... :*

Z tymi terminami to niegłupi pomysł :D Pozwoli nam to uregulować nasze pożycie :D

Gość Lelsi Nilsen
Wlasnie dobrze osoba przedemna mowi. W ciagu dnia trzy cykle po 2 godziny a reszte czasu masz na swoje zainteresowania np.gotowanie,pranie czy odkurzanie...

Gość gość
gorzej jak te terminy mu nie wystarczą i bedzie uzupełniać niedosyt na boku

Gość Siedze sobie teraz na laweczce
Tylko pamietaj jak ostudzisz jego zapal jego kogut juz prawdopodobnie nigdy nie bedzie taki zrywny jak teraz ...

Haha, mam lepsze zainteresowania :D Te co wymieniłeś, to mogę jemu odstąpić :P

Podziele się moim projektem, który zaprojektowałem zupełnie w sklepie, przy kasie, gdzie nie jedna drapała się po tzipie widząc stojątzego ogórka :) Mógłbym zacząć dawno, dawno temu za górami, za lasami, ale nitz to było do dzisiaj stała przede mną wysoka blondynka ;) Tzytz miała jak dwa balony, włosy jak spaghetti :P duupe jak polędwitzę z indyka :) Zdawało się, że stała przede mną Anja Rubik a ja stałem za Nią dosłownie :) Jej duupa bardzo mnie zaciekawiła, bardziej niż zakupy :P:) Nie miałem nitz do stracenia szybko zaprojektowałem plan działania, ustawiłem wózek tak aby przód znalazł się równolegle do Jej duupy, nie było to trudne ;) Potem popchnąłem wózek, kiedy zetknął się z Jej siedzeniem poczułem na rączce wibracje przechodzące przez pośladki, odwróciła się, myślę sobie oho uruchomiła się :) Jednak nie dała się sprowokować :P Popatrzyła się w moje oczy, w których zobaczyła kurrwiki :) Odpowiedziałem z przekorą 'sorry' niech ma, za to że nie wyjeebała mi z liścia. No nitz czas było wdrożyć tak zwane drugie podejście do uruchomienia, ustawiłem tym razem przód wózka tak, aby jednym z rogów uderzył w sam środek Jej pośladków :P Popchnąłem wózek po raz drugi, sterowałem nim nietypowo bo tzelowałem tak aby podwinął jej tyłek, na łyżkę, w tym tzelu w momencie zetkniecie wózka z Jej ciałem uniosłem rączkę lekko do góry, aż podskoczyła :P Nie odwróciła się, kiedy juz odchodziła od kasy spojrzała na mnie, oznajmiajątz okiem, że trafiłem w Jej czuły punkt :) Więtz moi drodzy koniojeebcy nie lękajcie się, nitz nie ryzykujecie poza strzalem w pysk :P zawsze warto wjechać w duupe wózkiem ponętnej klientce choćby w poszukiwaniu guzika ;)

Gość Bęgale puszczam
Teraz w biedronce sa takie chinskie minutniki 2godzinne w krztalcie dwoch serduszek:)

Przecież nie masz zegarka, a komórkę masz zawsze daleko :P Zresztą ja już znam to Twoje odliczanie czasu, jak wczoraj kiedy miała być godzina przerwy a po 5 minutach już twierdziłeś, że minęło :D

O widzisz, taki minutnik sobie kupimy :D

Ja będę sędzia technicznym i będę odmierzać czas :D

No dobrze Panie już nie będę narzekać :D Ty mnie tak cały czas zwodzisz z tym wiązaniem i jakoś jeszcze nie nastąpiło, a ja niepotrzebnie grzeczna jestem :P