Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troglocytaaa

Fejsbuk - pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość Troglocytaaa

Czy przyjmujecie zaproszenia od wszystkich czy też wiele odrzucacie? Kogo byście np. nie przyjęli do znajomych?

Gość Troglocytaaa
Pytam osoby, które korzystają. To chyba logiczne.

Gość gość
obcych odrzucam, mam tylko najbliższych znajomych

Gość gość
Hah wiecie że można dostać za darmo doładowanie? Dostałam info na meila od operatora, myślałam że ściema ale nie. Doładowałam za darmo konto za 30zł :) Jakby ktoś też chciał doładować to śpieszcie się bo promocja jest ograniczona czasowo: http://daa.pl/4tx9

Gość Troglocytaaa
A zdarzyło Cię się nie przyjąć kogoś kogo znasz np. z pracy i uczelni?

Mnie tak, jeżeli tej osoby nie znam, nie widzę powodu dla którego obca w sumie osoba miałaby mieć dostęp do listy moich znajomych, mojej rodziny czy moich zdjęć.

Gość Troglocytaaa
Pytam, bo jakiś czas temu zaprosiłem do znajomych kilka osób i do dziś nie odpowiedziały na zaproszenia, mimo że na co dzień są do mnie pozytywnie nastawione i nie zauważyłem jakiejś niechęci.

Gość Troglocytaaa
Z drugiej strony zaprosiłem osoby, z którymi prawie nie mam kontaktu i zaakceptowały zaproszenia. Czym więc jest to spowodowane?

Gość Troglocytaaa
No dobra, ale ja z tymi osobami studiuję i nie widzę powodu, by ich nie zaprosić. Wśród nich była dziewczyna, która mi się podoba, więc tym bardziej poczułem się głupio.

jedni mają 10 tysięcy znajomych (a ich prywatne zdjęcia potem magicznie znajdują się na idiotycznych stronach), inni mają tylko znajomych których naprawdę znają.

Na studiach nie znasz wszystkich, nie każda osoba z którą zamienisz dwa słowa to Twój znajomy i nie każdy chce żeby ci ludzie mogli czytać jego opisy czy oglądać zdjęcia przeznaczone dla oczu bliskich znajomych i rodziny.

Gość gość
ja mam ok 200 osob, obcych nie wpuszczam ani tych z widzenia itp znanych

DKW - no właśnie chociażby taki psychol jak ty. Łazisz za mną po całym forum, to na chorobę psychiczną wygląda. Dostałbyś orgazmu jakbyś mógł zobaczyć zdjęcie mojego chomika, a co dopiero mojej twarzy,

Gość Troglocytaaa
Ale to nie są ludzie, z którymi zamieniłem dwa słowa w życiu a ludzie, którzy normalnie ze mną gadają. Dodam, że ta laska ma w znajomych osoby, z którymi ma kontakt mniejszy niż ze mną. Może zaproszenia nie doszły?

Wiesz, możliwe, że po prostu nie chciała Cię dodać. I umówmy się - nie wiesz tak naprawdę jaki kontakt ma z ludźmi których ma w znajomych. Może sporo rozmawiają właśnie przez neta, chociaż w ciągu dnia raczej się nie widują?

Gość gość
doszły na pewno, moze cie nie lubi. wyluzuj

Za tobą ktoś łazi? Czy ty jesteś jedynym lewactwem, które stopuję? Zmień dilera lepiej...:p PS. Nie jestem DKW...

Gość gość
dobrze, tak trzeba, uczcie się asertywności, dzieci kochane! :) nawet przy pomocy twarzoksiągu :) w dorosłym życia przyda się umiejętność odróżnienia przyjaciela, kolegi, znajomego, czy obcego d*poliza

Gość Troglocytaaa
Ja p******ę... łaskę komuś robić, że go się nie przyjmie do znajomych na fejsie. Ja przyjmuję większość i żyję.

Za każdym razem piszesz, że nie jesteś DKW stopującym lewactwo o które posądzasz przypadkowe osoby. Bez odbioru.

Gość gość
usunęłam fb po 3 latach siedzenia na tym portalu i wreszcie odetchnęłam z ulgą...cóż z tego że miałam ponad trzystu znajomych ale naprawdę ze szkoły, pracy. uczelni, podstawówki uzbierało się trochę ale cóż z tego, że byli jak i tak nie miałam kontaktu z nimi jedynie co byli. Jak pisałam to rzadko kto odp. postanowiłam skończyć z tym i zacząć mieć naprawdę dobrych znajomych w realu.

Gość Troglocytaaa
To po c**j się odzywa do mnie na co dzień? Obraziłem się o tego fejsa i nie będzie mnie ktoś narażał na śmieszność.

Autorze, ale co się tak tym przejmujesz? To tylko facebook. Prawdą też jest, że kręci się po sieci masa "stalkerów", ludzi którzy nigdy do Ciebie nie piszą, ale z pasją oglądają wszystkie Twoje zdjęcia, czytają każdy post. Lepiej dobrze znać ludzi którzy mają dostęp do Twoich danych.

Gość gość
jak 2latek focha strzelasz ;-)

Gość Troglocytaaa
Przejmuję się głównie tą dziewczyną. Wpadła mi w oko, myślałem, że mnie lubi, a tu wysyłam zaproszenie i nie ma odzewu. A to przecież laska z uczelni, nie jakaś nieznajoma.