Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna dziewczyna 20l

Oto moje wymagania:

Polecane posty

- Wzrost: 185-190 - Sylwetka wysportowana. - Atrakcyjna twarz, gęste włosy (wszystkie kolory prócz rudego). - Penis: 18-20 cm długości, 14-15 obwodu, prosty! - Inteligentny, wykształcony, elokwentny, kulturalny. - Z własnym dobrym samochodem, mieszkanie może być wynajmowane. - Z perspektywami na przyszłość, dobrze zarabiający z możliwością awansu, ambitny, wiedzący czego chce od życia. xxx Nie uważam żebym wymagała wiele, wszak jestem ładna, więc wymagać mogę. Niestety na razie faceci których spotykam to tragedia. Nawet jak fajny kochanek się trafi, z super ciałem, to reszta, zwłaszcza ambicje, na niskim poziomie.

Gość gość
Kiedy juz to przerobisz to z pewnością zmienisz kryteria :(

Gość gość
jesteś młoda i ładna, to możesz podnosić stawkę dobre rżnięcie musi kosztować

Gość gość
mój penis jest taki jak piszesz :wysportowany, elokwentny i inteligentny i z aspiracjami na wzrost, co prawda nie ma własnej fury ale z powyższymi cechami nie będzie to dla niego problem w dalszej perspektywie

Gość gość
No znajdziesz, znajdziesz. Tylko jak będziesz miała 35 lat, to on znajdzie kolejną. Ładniejszą i młodszą :) No bo powiedz proszę, co Ty mu poza swoją urodą, która niechybnie przeminie, będziesz miała do zaoferowania? :D

Ja też jestem ambitna, inteligentna, wiem czego chcę. Co mu dam? Ładne dzieci. To wystarczy, aby zatrzymać mężczyznę do końca życia.

Gość gość
Przede wszystkim daj mu zdrowe dzieci

Gość gość
z takim opisem to co najwyżej na kochankę albo na prywatną prostytutkę się nadajesz.

Gość gość
i ty w to wierzysz? :D Poza tym przez sam fakt, że napisałaś "ładne", a nie np zdrowe, to potwierdzasz tylko to co przypuszczałem. Spełniam wszystkie Twoje wymagania, no poza tym, że nie mam bujnej czupryny :D takich jak Ty mógłbym mieć na pęczki, ale nie chcę, gdyż poza jedną sferą nie macie mi nic innego do zaoferowania :)

Gość gość
Przecież ty się nie nadajesz do roli matki. Jesteś zwykła ladacznica. A i to taki gość o jakim piszesz zazwyczaj dyktuje co nastąpi.

Gość gość
A co oprócz urody zaoferujesz bo ona nie zastąpi intelektu a po upojnej nocy chciałbym trochę porozmawiać . Niekoniecznie o tipsach .Spełniam Twoje wymagania poza włosami , nie są już takie gęste .Mam dużo i mogę wymagać a pustaka nie wezmę .Potrzebuję kobiety reprezentacyjnej a nie wora do d*pczenia . Albo mnie miło zaskocz albo spadaj bo na sponsora to ja się nie piszę .

Gość gość
ach, te dwudziestki :D:D ładne toto i głupie jak ich pochwa

Gość coz
spelniam wszystkie wymagania, tylko co w zamian oferujesz. Ladne dzieci i seks to jednak za malo dlatego, ze moge to miec bez wiekszego wysilku.

Gość gość
A niewiadomo czy wam wyjda ladne dzieci. To nie jest dodawanie gdzie dwa plusy dają plus głupia cizia o tym nie wie wiec pewnie z intelektem jest na bakier.