Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żmij84­

Nie macie może ochoty urządzić zlotu Kafeterian? Poznałem tutaj kilka bardzo

Polecane posty

Gość gość
zróbmy zlot Kafeterian z ero ;D

Gość gość
nie 🖐️

Gość gość
siedzisz tu 24/7 i już sie p******i w głowie 🖐️

Gość Mister Słoik
Masz na myśli moją osobę? :classic_cool:

Gość janeczka z klanu
wymień te osoby :classic_cool:

gość, gość, gość, gość, gość, gość, gość i gość Aha i jeszcze gość

wiedziałam, że palniesz coś w tym stylu melepeto 🖐️ no teraz możesz zacząć się podszywać pode mnie :classic_cool: czas start, miłej zabawy :D 🖐️

Po prostu szok jacy debile z was, doszukujecie się w tych podszywach jakiejś nienawiście skierowanej w waszą stronę, a dla nas liczy się tylko dobra zabawa 🖐️

Gość gość
Podszywie niektórych to nie bawi a dobry ubw jest wtedy , kiedy radochę mają wszyscy .

uuu szaleństwo nie ma to jak ranek, popołudnie i wieczór na etacie podszywacza :classic_cool: dobra zabawa i pewnie szmal sam w portfelu się pojawia :classic_cool: hahahahha :classic_cool: bezrobotni brzydale :D 🖐️

Żmij84, bo to Ty zacząłeś tą szopkę :) i dobrze o tym wiesz :classic_cool: potem jak się to rozprzestrzeniło to już miałam wyebane ;)

alfred wylecz się z tej fobii społecznej i rusz d*pe do pracy, bo kafeteria cię nie utrzyma, mamusia też nie jest nieśmiertelna :) 🖐️

" po przez"? W takim razie ja widzę Cię przez prześwit w miejscu, w którym powinien być mózg.

Dobrze pamiętam ten dzień, kiedy od rana orałeś z mojego nicka i nikt wtedy jeszcze tego nie umiał :) Potem pewnie robiłeś to jeszcze regularnie :O :( Tak przypuszczam, ale wcale nie musi to być prawda. Jednakże Twój styl pisania jest raczej charakterystyczny i rzuca się w oko... :( Za co Ty mnie tak nie lubisz?

Domyślam się kto jest tą osobą :classic_cool: Ale ciiii :classic_cool: Twardych dowodów nie mam, ale moja intuicja...ona mi podpowiada i ja jej wierzę! :) Z resztą teraz to w sumie bez znaczenia :P Mam inne zmartwienia :)

Do cholery, "zresztą", a nie "z resztą", to jest partykuła, a nie wyrażenie przyimkowe, jakie wy macie wykształcenie, zawodowe, a może podstawowe, jak prawik91 :O

Gość pbssss
Chetnie poznam kogos nowego... Od dluzszego czasu jestem samotna, z nikim sie nie spotykam, nawet ze znajomymi. Pewnie mnie nie znacie, ale po to jest zlot. :) Co Wy na to?

A to teraz zaskoczona jestem :classic_cool: na erotycznym bywam raz na ruski rok więc nie miałam przyjemności 'poznać' członków tamtejszej elity :D 🖐️

Gość gość
no ja jestem bardzo za dla takiego zlotu kafeterian, myśle że to byłaby fajna inicjatywa

Gość onatujest4222
A wiecie, że jest w Internecie strona, gdzie są pokazy dziewczyn ?:D Te erotyczne oczywiście :). I można swoje zdjęcia sprzedawać za dowolne kwoty, co myślicie o tej stronie?:) http://erofreak.com/