Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZERWONE SPODNIE NOSICIE

Polecane posty

Gość gość

ja kupilam sobie czerwone pierwszy raz w zyciu choc jestem starszawa bardzo przypadl mi do gustu ich kolor .nosicie podobne

Nosze, chociaż podobno strasznie grubo w nich wyglądam. Mam to w nosie. Mam się podobać sobie, a nie reszcie świata. Zestawiam je z czarnymi koszulami, dłuższymi marynarkami, butami na obcasie. Takie ożywienie "biurowego"stylu.

Gość gość
nosiemy nosiemy! kiedyś /jakies 10 lat temu/ byly tak modne ze co druga babka je miala a styl wiesniar z baniochy

Gość August the 1st
Ja bym sobie kupiła, ostatnio mierzyłam ale nie były dobre. Za to mam różowe i chabrowe.

Gość gość
a ja mam czerwone spodnie i bardzo je lubię ;-) kupiłam w maju, kilka razy założyłam do pracy nawet do szpilek a ostatnio na wakacjach w zestawieniu sportowym wykorzystałam - mam nawet fotki w tych spodniach i koszulce + sandałki. Kupiłam sobie też na lato krótkie spodenki czerwone i też fajnie wyglądają np. do białej płóciennej szerokiej koszuli. Dziś tak byłam ubrana, do tego białe sandałki ;-) lubię czerwień;-)

Gość Thuerue
mam i nosze sa cuudne

Chciałam sobie kupić ale widziałam takie tylko w jednym sklepie a kiedy je założyłam to źle na mnie leżały. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś wypatrzę i kupię