Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

szukam na powaznie aspolecznej dziewczyny wrazliwej mocno niesmialej 18-22 lata najlepiej z woj podlaskiego ale moze byc z innego wojewodztwa ktora ma niska samoocene szukam jedynej milosci na cale zycie ktorej nigdy nie zdradze, bede chodzil z nia na spacery przy blasku ksiezyca trzymajac delikatnie za dlonie, kochal bez wzgledu na wszystko, okazywal milosc przy ludziach nie wstydzac sie naszej milosci. Szukam milosci na powaznie nie chce nikogo zranic jestem dobrym czlowiekiem i nie szukam w celach wiacomo jakich. Szukam tylko prawdziwej milosci, ciepla,spokoju chce w nocy patrzec jak moja ukochana spi delikatknie glaszczac jej glowy o poranku calowac ja w czolo i mowic czole slowa, chce ochronic ja przed zlem by byla bezpieczna po prostu chce byc szczesliwym czlowiekiem. I nie poddam sie bo milosc to najpiekniejsze slowo swiata i zrobie wszystko by odnalezc ta jedyna milosc na cale zycie Orange 511816237.

Gość gość
to nie jest oszustwo pisze na powaznie nigdy nie skrzywdzilem zadnej kobiety ani nie podnioslem na nia reki jestem czlowiekiem glebokiej wiary i kazda kobieta powinna byc szanowana

Weź przestań. Zamiast wypisywać se wymagania na forum, wyjdź na dwór i tam poszukaj. Albo się przeprowadź z Białegostoku do Warszawy, etc.