Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana09876

Mój były był w burdelu :/

Polecane posty

Gość załamana09876

Mój jeszcze do wczoraj facet wygadał mi się wczoraj że robił test na hiv jak miał 22 lata to się go pytam po co robiłeś taki test 8 lat temu, zapytałam czy spał z dziwką ? O on że nie i że kiedyś z kolega wpadli na taki pomysł żeby się przebadać... tylko ciekawe po co ku*wa !! Zapytałam czy był w burdelu a on do mnie mówi że raz z kolegami po pracy pojechali ale że on niby tylko siedział na dole i pił piwo i czekał aż skończą. Jeszcze powiedział że spał z 4 dziewczynami bez zabezpieczeni ! Jestem w szoku z kim ja byłam przez dwa lata!! Teraz się cholernie boję że mnie zaraził jakimś syfem! Spałam przed nim tylko z jednym facetem i zawsze się zabepieczaliśmy a z tym kretynem spałam juz bez zabezpieczenia bo brałam tabletki. Kazałam mu sobie zrobić badania na hiv, żółtaczkę i inne syfy i żeby mi te wyniki wysłał bo mi szkoda kasy i nerwów żeby tak przez niego się jeszcze męczyć z jakimiś badaniami. On ma 30 lat jest poważnym facet tzn tak mi się wydawało a jak wczoraj usłyszałam co mówi to nie mogłam w to uwierzyć! Nie wiem co mam zrobić ale teraz czeka mnie zastanawianie się przez resztę zycia czy mam hiv albo innego syfa.

Gość gość
To zamiast zastanawiać się przez resztę życia i ewentualnie zarażać kolejnych partnerów - przebadaj się. Będziesz przynajmniej wiedziała na czym stoisz.

Gość gość
na hiv zbadać możesz się bezpłatnie i anonimowo ale skoro już Twój chłopak się przebadał to chyba już wiesz czy on jest zarażony czy nie ? a żółtaczką możesz zarazić sie u kosmetyczki lub fryzjera

To było osiem lat temu a z Tobą jest od dwóch. Gdyby coś załapał minęło sporo czasu aby to dało znać o sobie. Powiedział i co? A gdyby nie powiedział? Gdybyś się dowiedziała od innych ludzi byłoby cacy? Chcesz go rozliczać za to co było 6 lat przed waszym związkiem? Chyba z lekka przesadzasz.

Gość Wariat_545
Dajesz d**y frajerowi tak sie to konczy

Gość załamana09876
zaczęło się od tego że zapytałam go czy robił badania na hiv po swojej byłej dziewczynie bo wiem że on miała nie jednego faceta w łózku a on mi mówi że się badał ale jak miał 22 lata, ja w to nie wierze szczerze mówiąc bo on zaczął coś pisać że płacił za to 500 zł :o przeciez tyle nie kosztuje to badanie. Do 22 roku zycia nie wiem z kim spał ale pewnie też z jakąś dziwką. W burdelu był 2 lata temu z kolegami nie wierze w to że pił tylko piwo i czekał na kumpli wiem że się puścił z jakąś dziwką bo jak pytał czy po związku z byłą i po wizycie w tym burdelu robił badanie to powiedział że nie i jeszcze powtórzył że w burdelu z nikim nie spał ale mówił to tak nieprzekonywująco że nikt by nie uwierzył. Tak się strasznie boje robic badan na hiv że osiwieje ze stresu przed odebraniem wyników, chce żeby on zrobił i pokazał mi te wyniki wtedy się uspokoje. Niech on się stresuje ja już mam dość.

Gość kromka chleba z masłem4
boże ale wy niedokształceni jesteście :o hiv może dac objawy nawet po 15 lat od seksu z prostytutka albo inna latawicą, wspołczuje takiego prostaka :o

Gość załamana09876
No tak najlepiej napisac że daje d**y frajerowi jakie to proste kogoś zeszmacić, zakochalam się w nim nie daje d**y tylko sypiałam z nim bo go kochałam nie wiedziałam że z niego taki dziwkarz.

Gość załamana09876
Zdzichu on w burdelu był dwa lata temu to jeszcze chyba w czasie jak bylismy razem. To nie rozliczanie z przeszłości ale świadczy to o facecie, dlaczego ja nie puszczałam sie na prawo i lewo a on wykorzystywał każdą okazję do bzykania i nawet mu się zabezpieczać nie chciało. Nie chce być z takim dziwkarzem, myślałam że jest bardziej wartościowy.

No jak tak to? Skąd masz pewność że nie robi Ciebie w bambuko dalej. Chyba lepiej dac sobie spokój z facetem i tyle!!

Gość załamana09876
haha właście sobie zdałam sprawę że ściemniał, opowiadał mi że był w burdelu tylko zawieźć kumpli i czekał na nich na dole przy piwie tylko że jak on był samochodem to nie mógł siedziec i pić piwa, s******l.

Gość załamana09876
w sumie to nie dokońca wiem czy był już tam jak bylismy razem czy jeszcze nie, bo powiedział że on by mnie niegdy nie zdradził, zabrzmiało to tak jakby mówił że mimo że był w burdelu to i tak mnie nie zdradził. Ale to juz nie ma znaczenia, zerwałam z nim wczoraj i żałuje że tak późno. Martwie się tylko tym czy ten d*pek mógł mnie czymś zarazić.

Nie masz wyjścia dla własnego spokoju trzeba porobić badania na różne paskudztwo aby przynajmniej mieć trochę takiego komfortu. Inaczej zaraz kudłate myśli w głowie zaczną się pojawiać.

Gość załamana09876
osiwieje z nerwów, nie zdawałam sobie sprawy że jestem taka głupia jak but i że tak mnie uczucie zaślepi :o

Nie wiń siebie!!! Że zaślepiona??? Każdy coś takiego przechodzi że nie dostrzega wad drugiego człowieka. Tak już świat jest poukładany. W takim raju Adam z Ewką gołe byli a przez jedno jabłko jak namieszali. Przez jedno a nie skrzynkę czy tir-a jabłek. Głowa do góry:-)

Gość załamana09876
Dzięki Zdzichu za pocieszenie, uciekam pa.

Gość gość
To dlaczego głupie baby kafeteryjnym prawiczkom kazecie chodzic do burdelu?? :classic_cool: A potem sie tak bulwersujecie?:D

Gość gość
Płytka jesteś ;) w burdelu dziewczyny bardziej o siebie dbają niż te porządne. Były ci wysyłać nic nie musi, zrób badania na własny koszt.

Gość gość
Hipokrytki :D prawiczek może pójść do burdelu, ale ma się tym nie chwalić.

Gość gość
Płytka jesteś w burdelu dziewczyny bardziej o siebie dbają niż te "porządne". Były ci wysyłać nic nie musi, zrób badania na własny koszt.