Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza zawiedziona

nie wiem co robic

Polecane posty

Gość duza zawiedziona

jestem w zwiazku prawie 10 lat razem pracujemy,nie mieszkamy razem czasem zostaje na noc w wiadomym celu...na wczasy jezdzimy osobno gdzie 2razy moj ukochany przyprawil mi rogi od tak ,z poprzedniego zwiazku ma dziecko ktore nawet nie pokwapil sie uznac chcialabym w koncu zrobic jakis krok na przod zeby cos drgnelo do przodu,jak go przekonac do zamoeszkania razem etc. slubu?

Gość gość
jestem w zwiazku to znaczy jestem z kochankiem? Albo?

Gość duza zawiedziona
nie wiem jak to nazwac wlasnie co to jest

Jesteś z nim 10 lat i żadnych zobowiązań z jego strony...masakra, znajdź kogoś do życia, a nie gościa szukającego laski jak mu się roochać chce

Gość gość
Kopnij go w jaja. I w d**ę też.

Gość duza zawiedziona
na kazda probe poruszenia wpolnej przyszlosci reaguje ageresja

Gość duza zawiedziona
podnosze

Gość gość
jesli to nie prowo to zal bierze ze na swiecie sa takie idiotki

Ja nie wiem czy autorka przeszła jakiś udar, czy co? Prawie 10 lat w związku? Jakim? W związku zawodowym to byś przynajmniej się po takim stażu załapała na kwiatek na dzień kobiet bez wskakiwania komuś do hamaka. Dziwisz się ze rozmowa na ten temat wywołuje u niego agresję? A jak ma nie wywoływać co? Przecież chcesz ograniczyć jego wolność. Jesteś dla niego ciekawym dodatkiem co to i na ciurlanie można wyciągnąć lub do innych czynności. No naiwność Twoja mnie powaliła!!! Najlepiej rzuć mu się pod nogi postaw jego stopę na swojej twarzy i jak mantrę wypowiadaj jam twoja panie. Puszczaj się poniewieraj mnie ale bądź. Ja twym podnóżkiem na wieki i tak mi dopomóż Bóg!!! No nie ............ koniec świata być musi no!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie wiem co zrobic,pracuje w jego firmie jak zaczne sie stawiac to gdzie ja prace teraz znajde

Gość gość
no to daléj zwiazek i dawanie d...y :-D

Gość gość
nawet nie chodzimy na imprezy rodzinne razem zorganizowalam swoje urodziny to wolal siedziec w domu nie przyszedl

Wybacz ze tak napisze ale po prostu traktuje Ciebie jak d**ę na jego każdą zachciankę. Dziwce musiałby zapłacić a tu ma wszystko gratis. Jak to nazwać? ... Nie wiem. A ze Ty się na to godzisz od 10 lat to? .... No na beatyfikację możesz się załapać!!! Przecież to jakaś "psia mac" paranoja!!

Gość gość
juz nie wiem czy sie ludze czy faktycznie sie w koncu zdecyduje

Gość gość
ale ona musi dawac bo on ja wywali z roboty... :-D Poszukaj inny zwiazek albo wyemigruj gdzies! :-D powodzenia nie zwiazkowiec czyli wolny :-D

No po 10 latach się zdecyduje, no!!! Prędzej się odbędzie koncert rockowy dla całej widowni pełnej papieży!!! Absurd? Oczywiście jak i ten związek!!

Gość gość
jak różnie ludzie pojmują "związek".....:( ta tutaj daje doopy przez 10 lat bez zobowiązań, a moja koleżanka parzyła dyrektorowi herbatę przez kilka lat i tez w jej ocenie był to "związek z żonatym facetem" :D usiąść i płakać, jakie te baby głupie....:(

Gość gość
was to bawi a to nie prowo przez ten moj nazwijmy to sex uklad musze tyrac nadgodziny w pracy,to zrob tamto zrob dzien w dzien 8 -18,19

Gość gość
podnosze moze jeszcze sie ktos wypowie

Gość gość
Wszystkie zwiazki to bzdura! Komu to potrzebne! :-D