Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która marka jeansów jest lepsza?

Polecane posty

Gość gość

lee czy levis? Może co innego? Jaką markę jeansów polecacie?

Gość gość
mam jedne i drugie i z obu jestem zadowolona.

Gość Jozek Czilalt na kupce siana
Ja kupilem kiedys wranglery 2pary ponad 400zl wydalem po 2,5 roku czestego noszenia ich zaczynaly byc sprane i co najbardziej szokujace! Nitki zaczely mi sie rozplatywac w okolicach kolan. SZOK.Wczasach jak byl stadion 10 lecia kupilek kiexys pare jeansow za 40 zl i normalnie z 4 lata nosilem i super trzymaly.Marka nie mowi o niczym!

Gość gość
Nie przecierają się ani nie szmacą? I jak jest z kolorem? Nie miałam jeszcze żadnej pary z tych firm. Tzn miałam dawno temu spodnie lee ale tym się nie sugeruję ponieważ wtedy na rynku można było dostać solidne produkty. Z tych popularnych marek kupiłam wranglery i muszę powiedzieć, że jest to po prostu drogi s**t. Chciałabym żeby nie było tak z kolejnymi jeansami, które kupię więc dlatego pytam na forum

Gość gość
No właśnie też mam niemiłe doświadczenia z wranglerami. Kilka dni po zakupie kiedy miałam je na sobie chciałam je podciągnąć do góry i pociągnęłam za szlufkę, która od razu się urwała :O (spodnie kosztowały ok 350zł :O) Kiedy moja mama je zobaczyła to powiedziała, że są poszyte byle jak i materiał również jest byle jaki a jedyne co w tych spodniach jest solidne to ta naszywka z logo :O Po 2-3 miesiącach zaczęły się przecierać. Jeansy noszę raczej rzadko i nigdy mi się żadne nie przecierały a z reguły kupowałam tańsze marki. Mój facet ma dużo wranglerów i wszystkie są wyszmacone i przetarte. Nie wspomnę już o kolorze... Po założeniu byłam cała niebieska. zafarbowało mi inne ubrania i torebki i nawet po wielu praniach nic się nie zmieniło... Jedynie zaczęły blaknąc

Gość gość
no ja jestem zadowolona, ale musze dodac, ze ja mam kilkanascie par wiec chodze w nich na zmiane, dlatego nie powiem czy sa trwale czy nie:D Mam tez spodnice i sukienki, wiec dzinsy zakladam tylko jak nie jest goraco.

Gość gość
nie no, po kilku dniach ani lee ani lewisy sie nie darly.

Gość gość
jakby mi coś się działo ze spodniami po 2,5 roku to bym nic nie mówiła ale jeśli spodnie za ponad 300zł rwą mi się po kilku dniach to się wkurzam

Gość Jozek Czilalt na kupce siana
A ja mowie bo po to jest to kochane forum ;)