Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vidmen

też chce być szczęsliwy..

Polecane posty

Gość Vidmen

od jakichś 2-3 miesięcy spotykam się z dziewczyną , wszystko jest ok tylko że ona ma chłopaka , jednak ja się w niej zauroczyłem bo nie moge tego jeszcze nazwać miłością. Nie wiem co robić czy odpuścić sobie wiedząc że ona jest zajęta czy walczyć bo potem może bede tego żałował ? poradźcie mi co powinienem zrobić

Gość Vidmen
?

Gość gość
a na jakich zasadach sie z nia spotykasz ?

Gość Vidmen
spotykamy sie mniej wiecej co pare dni , tak jakbysmy byli para , calujemy sie ,lezymy razem ogladamy filmy.

A z chlopakiem dlaczego w takim razie jest? Mozesz jej powiedzieć, jeśli chcesz byc tak samo traktowany jak jej obecny

Gość Vidmen
mowi mi ze go kocha..w sumie jest z nim juz pare lat . nie wiem co zrobic..

mam koleżanke która postępuje identycznie. Jest z chlopakiem 4 lata, a wdaje sie w krótkie romanse, mąci w głowach ale zastrzega, ze chlopaka kocha.. jak juz jej sie nowy znudzi to szuka innego :/ ile masz lat?

Gość Vidmen
no dokladnie..to powiedz mi co mam zrobic ? to moze spotykam sie z Twoja kolezanka ? haha..21 lat

haha :P moze..ale oby nie :P my mamy 19 wg mnie z tego nic nie bedzie .. dlatego czym wczesniej to zakonczysz tym lepiej dla Ciebie .

Gość Vidmen
Zdaje sobie z tego sprawe ale mam metlik w glowie tez bo w sumie gdyby kochala na serio chlopaka to nie zaczela by sie ze mna spotykac nie ? chore to wszystko. .

Gość gość
Denevueeee parle vu france w uu uusta?

Gość gość
miej tylko swiadomosc, ze bedac z Toba bedzie miala dokladnie taki sam stosunek do wiernosci jak bedac ze swoim obecnym facetem. Chcialbys zeby bedac z Toba robila z innymi dokladnie to co z Toba? Bylbys w tedy w stanie stwierdzic, ze to fair, bo Cie nie kocha, albo ze to zdrada? Jak sie kocha, to sie tak nie szmaci wlasnego partnera, a jak sie nie kocha, to sie zrywa, a nie zdradza.... co za perfidna k***a..... z pozniej nie mozna sobie normalnego faceta znalezc, bo kazdy ma po takich puszczalskich niezdecydowanych kurwiskach zdanie, ze kazda baba sie puszcza... :/