Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lokatorzy z horroru - skad biorą się tacy bezczelni ludzie?

Polecane posty

Gość gość

6 miesięcy temu moja mama wynajęła mieszkanko które mamy "na powórku" rodzinie - mąż,żona, dwójka ich dzieci 17 i 16 lat. Już pierwszego miesiąca nie zapłacili czynszu. Po 3 miesiacach nie płacenia wypowiedzielismy im umowę, sprawa została skierowana do sądu a mimo wszystko oni nadal nie chcą się wyprowadzić bo niby mają "dzieci" i nie mamy prawa ich wyrzucać. Tyle tylko że te dzieci to dwóch rosłych typków z siłownią za pan brat. Próbowaliśmy już wszystkiego a lokatorzy wściekli że nie pozwalamy im mieszkać za darmo (normalnie bezczelni jestesmy!) terroryzują nas. Do mieszkania nie da sie wejsc pod ich nieobecnosc bo w domu zawsze są ich synowie z kolegami (typowe typki spod ciemnej gwiazdy, nie pracują, nie uczą się, codzienne popijawy, imprezy). Kiedy odcięlismy im prąd i wodę, wyrwali nam kabel od telefonu twierdząc potem że to pies! Kiedy wzywamy policję do ciagłych halasów oni wzywają ją do jakiś niestworzonych rzeczy - że moja siostra wyprowadziła psa bez kagańca, że nasz pies pogryzł ich "dzieci", że myjemy auto na podwórku. Sąsiedzi się ich boją, znajomi już nas nie odwiedzają....Nie wiemy co robić, polskie prawo jest chore!! Moja mama pierwszy raz wynajmowała...nie miała pojęcia ze spotka nas cos takiego...

Gość gość
Jedna rada! JaK beda synowie tylko zbierz ekipe 8 typow. 2 synow przytrzyma i obezwladni (zabierze komorki)reszta bedzie wynosic szybko ich rzeczy.wszystko max 20 minut.wyrzuca ie za furtke spuszczacie psa tamciza brama i mowi ie ze sami sie wyprowadzili moze tak?

Gość gość
Jak wynajmowac to tylko studentkom samym dziewczynom! Sa czyste dbajace o mieszkanie.Kolega tak robi i nie ma problemu.Pary z dziecmi albo z pieskiem czy 3-4 facetow samych (robotnicy) zapomnij.Tak na przyszlosc

Gość gość
Odciac. Na stale prad i wode!.i robic tak co 15 minut 15 minut maja prad 15 nie ;) .Zatanczyc z nimi Walczyka... A jak przyjedzie policja to pokazecie no jak przeciez prad jest(wtedy wlanczacie im ;) ) to problemy w elektorwnii.Zimy nie przetrwaja bez wody i pradu wierz mi!!! Inagrywac na telefon ich awantury i obelgi.