Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc199900

pomocy nie wiem czy to wody plodowe

Polecane posty

Gość gosc199900

Czesc jestem w 38 tyg ciazy mam rozwarcie na "palec" dzis rano gdy wstalam po nogach polecial mi taki sluz gdy dotknelam go reke byl konsystencji wody. Nie bylo go duzo raptem 3 male strumyczki na nodze i nie byly silne. Czy to wody plodowe? Dodam ze nic mnie nie boli ale caly czas czuje ze cos ze mnie leci...

Gość gość
kobieto nie rodziłam ale jedz do spzitala skoro nie jesteś pewna co to

Gość alilloaa
Powinnaś to sprawdzić, w szkole rodzenia uczyli nas że najpóźniej 3 h po odejściu wód powinno się trafić do szpitala.

Gość gosc199900
ale jak czytalam na roznych forach to kobitki mowily ze tej wody powinni byc od cholery a ja mialam tylko tak tyci tyci

Gość gość
mogą się sączyć, a to oznacza infekcje, wizyta u lekarza konieczna

Gość gosc199900
ok dzieki bardzo ile do przychodni do lekarza

Gość gość
to na pewno były wody płodowe, urodziłam 2 dzieci , przy pierwszej ciąży miałam tak gdy składałam łóżko, założyłam podpaskę i czekałam po jakiejś godzinie były następne strumyczki i o północy urodziłam, niektórzy mówią, że wody się sączą nie zawsze jest to chlupnięcie, wiec szykuj się

Gość gość
ja miesiąc temu byłam w szpitalu, bo bałam się, że mi się sączą wody (a miałam tylko dobrze zwilżone majtki). Lekarz na izbie przyjęć powiedział, że jakby to były wody to by mi poleciało po nogach - czasami mniejszym, a czasami większym strumieniem. Kochana Ty jesteś w 38 tygodniu ciąży, czyli w prawidłowym terminie porodu! Radziłabym zabrać torbę do szpitala i już jechać. Prawdopodobnie za niedługo zacznie się poród. Powodzenia !!!

Gość gość
u mnie to były wody na początku stróżka tylko malutka Jak mnie położna zbadała to już wodospad