Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nic mi sie dzis nie chce;/tez tak macie?

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wstalam zrobilam kawe i odwlekam sprzatanie gotowanie i pranie nie chce mi sie po prostu.mam do ogarniecia prawie 200metrow i 3 dzieci;/i zamiast sie za to wziac siedze przed kompem;p jak zwykle bd odwlekac zaczne to robic za 2 godziny i caly dzien minie;/co za zycie ehhh

Gość gość
mam to samo i sobie myślę "ok od 12 biorę się do roboty"

Gość gość
no to tak jak ja. pogoda mnie wykańczania. mąż w pracy, dziecko poszło spowrotem spać a ja Leze i nic nie sobie chociaż sprzątania od cholery, sterta ubrań do prasowania no ale cóż. nie teraz to później:)

Gość gość
a ja sobie ciągle powtarzam że jak córka wstanie bo trzeba korzystać i odpoczywać póki ona śpi.

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moje juz dawno wstaly i bawia sie na podworku a najmlodsze spi.ale dalej mi sie nic nie chce;p ide zapalic i nastepna kawa;p

Gość gość
mnie tez się nie chce :(

Jest gorąco dlatego człowiek jest leniwy.Też tak mam ale pracować muszę - niestety, nie da rady tego odłożyć na inny czas:D.Teraz mam chwilę wytchnienia i zajrzałam do netu.W pracy jest klimatyzacja to jestem ożywiona, byle do godz.15,15 i do domu.Urlop mam od polowy sierpnia.Jadę do Chorwacji i ta myśl trzyma mnie przy życiu:D

Gość gość
moja wstala o 7.40 ale poleżała, pogugala zjadła i godzinna drzemka. teraz wstala i próbuje pelzac więc i ja coś robię a gdzieś za godzinę dwie znow pójdzie spać.