Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymianaokienwynajmowanych

Wymiana okien a wynajem...

Polecane posty

Jezeli wynajmuje to czy moge wymienic okna? i odliczyc sobie od czynszu? Czy musze czekac na laskawosc wlasciciela?

Gość gość
Nas pytasz? :o To zależy od dobrej woli właściciela, a w przypadku mieszkania komunalnego od stanu okien.

No niby sie jakos trzymaja, i szyby cale, ale to stare drewniaki i niezbyt piekne wygladaja... Chyba ze olejka pomaluje

Gość gość
mieszkanie nie jest Twoje więc każda taka ingerencja musi być za zgodą właściciela, jeżeli chodzi o finanse...to tylko on może się zwrócić do spółdzielni o zwrot kosztów

Gość gość
zapytaj własciciela co sadzi o tym i juz

Gość gość nr 137
Najemca nie ma prawa przeprowadzać żadnych zmian bez pisemnej zgody Wynajmującego.

Gość gość
Przede wszystkim takie inwestycje jak wymiana okien powinnaś konsultować z właścicielem mieszkania. Oczywiście możesz kupić okna, ale nikt nie zagwarantuje Ci, że dostaniesz za nie zwrot. Zanim jednak do wszystkiego dojdzie, postaraj się rozeznać na rynku, jest mnóstwo okien i trzeba wiedzieć jakie będą najlepsze do Twojego mieszkania. Ja zanim wybrałem producenta poszedłem do www.kupokna.eu i tam po długiej rozmowie ze sprzedawcą podjąłem decyzję.