Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwódka podrywamojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma dziecko jest rozwódką i ogólnie usilnie szuka faceta.Kiedyś była przekonana, że podoba się mojemu obecnemu facetowi, ale on niby z nią rozmawiał, niby niezobowiązująco pisał, ale większej inicjatywy nie wykazywał, a później startował do innej. Z tamtą nie wyszło i po jakimś czasie zaczął nawiązywać znajomość ze mną. Planujemy teraz zaręczyny, a niedługo po nich ślub. Byliśmy wszyscy na imprezie u znajomych. Do tej rozwódki zarywał jeden facet, ale też niezobowiązująco,bardziej flirtował niż miał poważne zamiary.A tamta zaczęła przysuwać się do mojego faceta, zagadywać go i grać słodką pokrzywdzoną istotę aż w którymś momencie nie wytrzymałam i delikatnie go odciągnęłam, szepnęłam mu do ucha, że Maćkowi ona się podoba i mój facet wtedy zaczął jej i jej zaczepek unikać. A nią zajął się Maciek. Ale szczerze mówiąc zdenerwowała mnie ta sytuacja. Nic facetowi nie powiedziałam, ale na laskę muszę znaleźć jakiś dobry sposób, żeby dać jej do zrozumienia, żeby się odwaliła, bo przesadza...

Gość gość
Przyłóż jej.

Gość wanda co nie chciala niemca
skad wiesz ze usilnie szuka faceta? z zazdrosci? :D

Gość gość
Właśnie, skąd wiesz? Może po prostu chciała niezobowiązująco o*******c twojemu facetowi :D