Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaszłam?To możliwe?!

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od 6 dni boli mnie głowa, mam mdłości i bóle brzucha. Do tego zawroty głowy, senność, brak apetytu. Z mężem kochałam się w dni płodne z prezerwatywą ale zawsze kilka seksund dosłownie wchodził we mnie bez gumki. Nie doszło do wytrysku. Okres po tych harcach miałam. No ale teraz te ostatnie 6 dni te dziwne dolegliwości. Czy mogę być w ciąży?? Mamy synka 2 letniego i sama nie wiem czy chcę już kolejne dziecko...

Gość gość
Poza tym czy istnieje wogóle możliwość zajścia?To nawet nie był stosunek przerywany. Mąż kończył zawsze w prezerwatywie. Nie wiem co mam myśleć. Bo jaki inny powó takich typowo ciążowych dolegliwości?

Gość gość
Najgorsze są te mdłości, zawroty i senność. Ciągle chce mi się spać.

Gość gość
to wirus

Wydaje mi sie to niemożliwe jeśli mąż nie kończył w Tobie.

Gość gość
Wirus trwający 6 dni? No nie wiem....Wirusówka trwa zwykle 3 dni.

Gość gość
Do lekarza rodzinnego nie chcę iść bo taki typ że łaskę robi ze wogóle przyjmuje. Zaraz mi powie ze wszystkim głowa boli:/

Gość gość
wirus powtarzam, wirus grypy trwa dłużej niż 3 dni, z takim obeznaniem wirusówek to nie dziwota, że nie wiesz czy ciąża czy nie a co my wróżki

Gość gość
Dlaczego durne? Poprzednio stosowałam tabletki więc nie rozmyślałam nad formami stosunku i prawdopodobieństwem zajścia. A teraz stosujemy prezerwatywy i nie wiem jakie może być ryzyko takiego chwilowego wkładania członka. Chciałam zapytać czy ktoś coś wie na ten temat i czy tak wpadł.

Gość gość
i tak idzie się do apteki, najbliższej może, prosi test, płaci, wychodzi, wraca do domu, sika do pojemnika i mocz nanosi na test, jakims tam sposobem, wg instrukcji odczytuje sie wymik czy wszystko jasne?

Gość gość
Wirus grypy w 95% powoduje gorączkę, poty, dreszcze, łamanie w kościach itp. NIC takiego nie mam. A na grypę chorowałam tyle razy i nie miałam mdłości ani senna nie byłam. Sama się na wirusach nie znasz

Gość gość
Niedawno ja tez miałam objawy wskazujące na ciążę,nawet do wc biegałam co chwilę ale przyszedł okres więc ciąży brak

Gość gość
Test wolę zrobić wtedy gdy będzie 100% ze wynik bedzie miarodajny. Teraz jest chyba za wcześnie. JEzu ja tylko pytam - skąd tyle złośliwości w was ludzie??

Gość gość
nie no jak ma się 60% epwności, to już testu zrobić nie wolno, bo jets opodatkowany weź no dziewojo sie stuknij zadajesz durne pytania, a nam mówisz, ze my nienormalne a z wirusem to zartowałam

Gość gość
Prostactwo na kafeterii i tyle. Kobieta pyta i tyle. Moim zdaniem możesz być w ciąży - prezerwatywy nie dają 100% pewqności to raz a skoro w dni płodne partner wchodził w ciebie to może coś tam mu pociekło? Poczekaj jeszcze i zrób test. Moim zdaniem też nie trzeba zaraz lecieć i kupować - po co kasę marnować.

Gość gość
Ja miałam okres (krwawienie) do 3 miesiąca ciąży. Jeśli miesiączka była skąpa, mało bolesna to może nie była miesiączką tylko krwawieniem?To rzadkie ale możliwe przecież. A to jak się kochacie to pewna forma stosunku przerywanego - a on jak wiesz nie jest metodą antykoncepcji.

Gość gość
nie no, 10 zł to wielki majątek, ale siedzieć i nazywać kafeterię nienormalną to można powtarzam czy my wróżki jesteśmy, czy jasnowidze

Gość gość
A ja mam 3 letnią córkę mimo prezerwatywy:D A nigdy nie wchodził we mnie bez:D Także wiesz - wszystko jest możliwe:D

Gość gość
Dokładnie. Stosowałaś stosunek przerywany tylko w innej formie. Poczekaj do terminu następnej miesiączki i okarze się. Jak dostaniesz to pewnie nie jesteś. Może zrób ten test chociaż nie wiem czy będzie miarodajny. Moim zdaniem kupowanie testu czy robienie bety za każdym razem gdy kobiecie wydaje się,że jest w ciąży mija się z celem;) Ja też często panikuję:)NAuczyłam się czekać cierpliwie;)

Gość gość
A może to coś innego? Objawy pasują np. pod migrenę. Ja jak mam to boli mnie głowa, mdli, słabo mi - mało tego przeszkadzają mi zapachy. A stan migrenowy możtrzymywac się kilka dni. Tym bardziej,że pogoda teraz fatalna - upał na przemian z deszczem.

Gość gość
wmawiasz sobie, ryzyko zajscia jest znikome, praktycznie zadne